Koçarlılı iş adamından örnek davranış

GÜNCEL Haber Girişi : 29 Temmuz 2020 14:53
Koçarlılı iş adamından örnek davranış
İş adamı Mutlu Engin okullara dezenfektan bağışladı.

İş adamı Mutlu Engin okullara dezenfektan bağışladı.

Tıkla


Koçarlılı  iş adamı Mutlu Engin, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında eğitim kurumlarında kullanılmak üzere 25 adet dezenfektan standı ve dezenfektan bağışladı.


Yayılmaya ve can almaya devam eden koronavirüs salgınına karşı, Koçarlı'da bulunan eğitim kurumlarında öğrencilerin sağlıklarını korumak isteyen Lider 09 Sigorta’nın sahibi, iş adamı Mutlu Engin, örnek bir davranışa imza attı.


Engin, eğitim kurumlarında kullanılmak üzere Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 14 kurallı duvara monteli 25 adet dezenfektan standı ve dezenfektan bağışladı. Bağışı kabul eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, hayırsever Mutlu Engin’e teşekkür etti.


Engin, koronavirüs tehdidinin henüz son bulmadığını hatırlatarak, “Geleceğimizin teminatı olan öğrenci kardeşlerimiz, önümüzdeki ay ders başı yapacak. Ancak henüz koronavirüs salgını son bulmuş değil. Öğrencilerimizin sağlıklarını korumalarına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu anlamda eğitim kurumlarında kullanılmak üzere Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dezenfektan standı ve dezenfekten bağışında bulunduk" dedi.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.