Koçarlılı esnaflardan aşure hayrı

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Eylül 2019 12:09
Koçarlılı esnaflardan aşure hayrı
Koçarlılı esnaflar Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı yaptı.

Yeni Mahalle Durmuş Terzioğlu Caddesi üzerinde bulunan esnaflar ortak olarak aşure hayrı yaparak vatandaşa dağıttı. Aşure almak isteyen vatandaşlar kurulan çadırın önünde sıraya girerek aşure aldı.

Tıkla


Esnafların aşure hayrına Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Belediye Başkan Vekili Yaşar Dirik, Koçarlı Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Koçarlı esnafı ve vatandaşlar katıldı.


Aşure hayrına katıldığı için protokol üyelerine ve Çelik’e ve Kanat’a teşekkür eden esnaflar, “Geleneklerimiz gereği özel olan ve önem arz eden bu günlerin güzelliğini halkımızla paylaşmak için bütün cadde esnafı olarak birlik ve beraberlik içinde bulunarak aşure ikramında bulunduk. İlerleyen yıllarda da daha çok esnafımızla daha geniş çaplı bir ikramda bulunmak isteriz. Katılan herkese çok teşekkür ederiz, katılımınız bizleri çok mutlu etti” şeklinde konuştu. 










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.