Koçarlılı çiftçiler Denizbank güvencesinde

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Eylül 2019 11:41
Koçarlılı çiftçiler Denizbank güvencesinde
Koçarlı Denizbank Şubesi ve Koçarlı Ziraat Odası Başkanlığı arasındaki çiftçi odaklı iş birliği sözleşmesi imzalandı.

Tarım sektörüne yatırımlarıyla adından söz ettiren bankalardan olan Denizbank, Koçarlı Ziraat Odası Başkanlığı ile 10 yıldır devam eden iş birliğini yenileyerek çiftçilere üretici kart ile 3 ay 0 faiz imkanı sunmaya devam ediyor.

Tıkla


ÇİFTÇİYE SAĞLANAN HİZMETİN YELPAZESİ GENİŞLETİLİYOR


Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve bin kişilik uzman ekip ile hizmet veren Denizbank, Koçarlı Ziraat Odası Başkanlığı ile hayata geçirdiği iş birliği ile mobil hizmet aracını çiftçilerin hizmetine sunarak tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Denizbank Koçarlı Şube Müdürü Şule Kavruk, Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, Aydın İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Sayın, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Yakup Onur Koca ve Dr. Öğretim Üyesi Feride Öncan Sümer’in de katıldığı tanıtım toplantısında Denizbank’ın üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişlettiğine vurgu yapıldı.


Üretici kart ile 3 ay vade 0 faiz ile ödeme imkanı içeren iş birliğinin tanıtım toplantısı 20 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşirken, Denizbank’ın tarıma verdiği destek ve bu alandaki hizmetleri detaylı şekilde ele alındı.


“GAYEMİZ, ÇİFTÇİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINA ETKİLİ ÇÖZÜM ÜRETMEK”


Konuya ilişkin açıklamada bulunan Denizbank Koçarlı Şube Müdürü Şule Kavruk, “Üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerimizin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla çiftçinin yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bugün Koçarlı Ziraat Odası Başkanlığı ile imza attığımız anlaşma ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.






   

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.