Koçarlı’ya yabancı gelin

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Eylül 2019 11:39
Koçarlı’ya yabancı gelin
Çulhalar Mahallesi’nden Recep Bulut(30) ile Hollandalı Melanie Melissa(23) geçtiğimiz hafta dünya evine girdi.

Kuşadası’nda tatil yaptıkları sırada tanışan çift Çulhalar Mahallesinde yaptıkları düğünle hayatlarını birleştirdi.

Tıkla


Uzun zaman önce tanıştıklarını ve bir araya gelebilmek için mücadele verdiklerini söyleyen damat Recep Bulut, “Melanie ile 2011 yılında Hollanda’dan ailesiyle birlikte Kuşadası’na tatile geldiklerinde tanıştık. Tatilleri bittikten sonra Hollanda’ya döndüler. Daha sonraki yıl ise Gümbet’te tatil yapmak için yeniden Türkiye’ye geldiklerini öğrendim. Gümbetteki tatilleri sırasında beni görmek için Kuşadası’na geldiler. Bu arada daha da samimi olduk ailesiyle tanıştım. Sürekli görüşmeye başladık. Ülkelerine döndüklerinde de görüşmeye devam ettik. Bir daha ki yıl da Marmaris’e geldiler, ben Bitez’de çalışıyor o sıralar, onları ziyaret ettim 4 gün kadar birlikte tatil yaptık. Ondan sonra zaten arada bir benim yanıma tatile gelmeye devam etti” dedi.


NİKAH EVRAKLARI UĞRAŞTIRDI


Koçarlı’lı damat Recep Bulut, Melanie ile evlenebilmek için mücadele verdiklerini, prosedürleri tamamlayabilmek için çok uğraştıklarını ifade ederek, “Evraklar baya uğraştırdığı için geçen seneden hazırlamaya başladık. Sonra da ailem düğün yapalım dedi. Düğüne Melanie’nin ailesi de geldi. Düğünde babasına harmandalı oynattık. Melanie ve ailesine bizim adetlerimiz değişik geldi çok beğendiler. Eğlenceli bir düğün oldu” diye konuştu.


Çift Hollanda’ya geri döneceğini ve orada yaşayacaklarını söyledi.











 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.