Koçarlı Pide’sinin Tadı İrlanda’ya uzandı

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Eylül 2019 10:02
Koçarlı Pide’sinin Tadı İrlanda’ya uzandı
Aydın’ın en ünlü pide ustalarından biri olan Cemre Pide sahibi Alaadin Yamaç’ın yaptığı pideler için İrlanda’dan sipariş geldi. Pide ustası Yamaç’ın hazırladığı pideler İrlanda’ya gönderildi.

Koçarlı ilçesinde Cemre Pide İşletmesi’nin pide ustası Alaadin Yamaç’ın yaptığı kıymalı pidelerin ünü, ülke sınırlarını aştı. Aydın’a tatile gelen Engin-Ayşe Ayyıldız çifti, İrlanda’daki dostlarının pide talebini gerçekleştirmek için Alaaddin Yamaç’a sipariş verdi. Bin bir zahmetle 20 adet kıymalı pideyi hazırlayan Yamaç, kutular içine koyduğu pideleri İrlanda’ya gönderdi.

Tıkla


“TANITIMA DEVAM EDECEĞEZ”


Aydın’da yapılan pidenin dünyaca ünlü bir lezzet olduğunu kaydeden Yamaç, “İrlanda’dan pidelerimiz için sipariş geldi. Biz de hazırladığımız pideleri İrlanda’ya gönderdik. İrlandalıların pidemizi tatması ve bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Aydın’ın pidesini tanıtmaya ve tüm dünyaya tattırmaya devam edeceğiz” dedi.













Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.