Koçarlı Nedim Kaplan dedi

GÜNDEM Haber Girişi : 01 Nisan 2019 12:39
Koçarlı Nedim Kaplan dedi
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan 31 Mart yerel seçiminde belediye başkanı seçildi.

 AK Parti’den Koçarlı Belediye Başkan adayı olarak Nedim Kaplan’ın gösterilmesinin ardından seçim çalışmaları yapan Kaplan, dün gerçekleşen 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde rakibi olan ve CHP’den mevcut Koçarlı Belediye Başkanı olan, Millet İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Mutlu Öztürk’ü geçerek Koçarlı Belediye Başkanı oldu.

Tıkla


Başkan Kaplan, genel oy sonuçlarına göre Belediye Başkanlığının kesinleşmesi ile kendisine destek verenlere teşekkür ederek, " Söz veriyorum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" dedi.


Koçarlı Belediye Başkanı olan Nedim Kaplan, "Koçarlı'nın geleceği için kazandık" dedi.


Kaplan, “Sizlere söz vermiştim, çalışacağız, kazanacağız ve başaracağız demiştim. Beni destekleyen vatandaşlarımızın yüzünü kara çıkartmadım ve seçimi kazandık. Şimdi de söz veriyorum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız, daha güzel ve yaşanılır Koçarlı için başaracağız. Oy verenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım. Sizlerin desteğiyle Koçarlımızın geleceği için durup dinlenmeden çalışacağız ve başaracağız. Koçarlı’nın makus talihini hep birlikte yeneceğiz, bundan sonra Koçarlı demokrasi şehidimiz merhum Adnan Menderes’in şehrine yakışır, örnek bir ilçe olacak. Bugünden sonra Koçarlı 52 mahallesiyle hasret kaldığı hizmete kavuşacak. Koçarlı için, siz değerli hemşehrilerim için değer. Tekrar çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
















 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.