Koçarlı halkı bunu hak etmiyor

SİYASET Haber Girişi : 16 Temmuz 2018 11:29
Koçarlı halkı bunu hak etmiyor
Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Demir, Koçarlı Belediyesinde ciddiyetsiz bir ortam olduğunu söyledi.

Ak Parti Meclis Üyesi Fatih Demir, Koçarlı Belediyesinde ciddiyetsiz bir ortam olduğunu söyledi.

Tıkla

Meclis Üyesi Demir Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ü eleştirerek, “Ya Başkan kimin nerde çalıştığını bilmiyor, yada kimin ne yaptığını bilmiyor” dedi.

Koçarlı Belediyesinde ciddiyetsiz bir ortama sahip olduğunu vurgulayan Demir, “Belediye Başkanı Temmuz ayı Meclis toplantısında bazı personellerin emekli olduğunu ve Belediye ile hiçbir bağlantılarının olmadığını söyledi. Ama ne hikmetse bu personeller hala Belediye ile ilişkisini kesememiş olacak ki çalışmaya devam ediyorlar” dedi.

Bu kişilerin maaşlarının nasıl ödendiğinin merak konusu olduğunu da söyleyen Meclis Üyesi Fatih Demir, “Belediye adeta şirket sahiplerinin çalıştığı bir yer olmuş. Emekli olduğunu söylediği Belediye Çavuşunun şirketi olduğu ve bu şirketi Belediyeye devretmek istediği gündeme geliyor.  Belediye çalışanının nasıl bir şirketi olur. Şirketi, 15 Meclis üyesine hiçbir açıklama yapmadan aceleci bir şekilde meclisten geçirmeye çalışılıyor.  Herhalde Belediye Başkanımız  insanları işe alırken şirket sahibi olma zorunluluğu getiriyor” dedi.

MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN RET EDİLDİ

Belediye çavuşuna ait şirketin devir edilmesi oy çokluğu ile ret edildiğini belirten Meclis Üyesi Fatih Demir, “Belediyeler ciddiyetlik isteyen, disiplin isteyen, vatandaşa hizmet veren bir kurumdur. Kahve kahve gezip , vatandaşlarla fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşmak  hizmet değildir.  Koçarlı Belediyesi hizmet aşamasında karnesi kötü bir belediye haline gelmiştir. Mahallelerimiz hizmet alamadığı için Muhtarlarımız artık kendi işlerini kendileri görmeye başlamış, vatandaşlarımız belediyeden beklediği  hizmeti alamamakta.”

KOÇARLI AK PARTİ BELEDİYESİ İLE TANIŞMALI

“Koçarlı halkı üç dönemdir CHP’ye kredi verdi. Ama bu güne geldiğimizde bir sürü hizmetin yapılamadığı görünmekte. Vatandaşlar da sızlanmalar başladı. Artık sorunlara  cevap veremeyen bir Belediye var.  Koçarlı halkı bunu hak etmiyor. İnşallah Koçarlı Ak Parti Belediyeciliği ile tanışarak geç kalmış hizmetlerin hızlı bir şekilde nasıl yapıldığını göstereceğiz”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.