Koçarlı Halk Eğitim’den açık öğretimlilere büyük kolaylık

GÜNDEM Haber Girişi : 04 Şubat 2019 09:21
Koçarlı Halk Eğitim’den açık öğretimlilere büyük kolaylık
Koçarlı Halk Eğitim Merkezi, açık öğretim lisesi öğrencilerine kolaylık sağlamak adına web sitesine açık lise sınavlarında çıkmış sınav soruları ve cevapları ile açık lise ders kitaplarının tamamını yükledi.

Ayrıca açık öğretim lise öğrenimi hakkında merak edilenleri de soru ve cevap şeklinde www.kocarlihem.meb.k12.tr adresli web sitesinde paylaştı.

Tıkla


Açık öğretimde lise eğitimi alan vatandaşlar, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi’nin web sitesi üzerinden yaptığı paylaşımı çok verimli bulduğunu belirtti. Açık öğretim sınavlarına gireceklere, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi’nin kolaylık sağlamak için web sitesinden yayınladığı dokümanlardan faydalanan vatandaşlar, açık öğretim lise sınavlarına web sitesi üzerinden çalışmanın kendilerine sağladığı kolaylığı dile getirdi.


“DOĞRU KAYNAĞA ULAŞABİLİYORUZ”


Koçarlı Halk Eğitim Merkezi ‘nin   www.kocarlihem.meb.k12.tr   adresli web sitesinde yayınlanan çıkmış soru ve cevaplar ile ders kitaplarından faydalanarak açık öğretim lise sınavlarına hazırlanan vatandaş, “Lise eğitimime açık öğretimden devam ediyorum. Bazı kaynaklara ulaşmak benim için zor oluyor. Halk Eğitim Merkezi bu uygulamayla çok iyi bir şey yapmış. Ders notlarına ve çıkmış sorulara Halk Eğitim Merkezi’nin web sitesinden kolaylıkla ulaşabiliyorum. Açık öğretim eğitimi gören herkes doğru kaynağa ve çıkmış soru ve cevaplara kolaylıkla ulaşamayabilir, istedikleri anda temin edemeyebilir. Ben de bu uygulama sayesinde kolaylıkla sınavlara çalışmam için gerekli kaynaklara ulaşabiliyorum” dedi.


“MERAK EDİLENLERE KOLAYLIKLA ULAŞILIYOR”


Açık öğretim lise eğitimi tamamlama konusunda merak edilenlerin de paylaşıldığı web sitesi uygulamasıyla ilgili konuşan bir vatandaş, “Açık öğretimden lise eğitimi gören Açık öğretim sistemi ve işleyişiyle ilgili merak ettiğimiz şeyler oluyor. Merak ettiğimiz konudaki doğru ve güvenilir cevaplara ulaşmak her zaman mümkün olmuyor. Bizim için daha kolay olan Halk Eğitim Merkezi’nin web sitesini ziyaret ederek paylaşmış olduğu bilgilere bakmak. Böylece en kısa sürede en güvenilir bilgiye ulaşmış oluyoruz” diye konuştu.


Halk Eğitim Merkezi web sitesinde açık öğretim lisesi hakkında merak ettiklerini öğrenmek isteyenler ise; www.kocarlihem.meb.k12.tr  web adresine girerek “Açık Öğretim Lisesine nerede kayıt yaptırabilirim, Askerliğimi erteleyebilir miyim, Sınavlarda yanlış cevaplar doğru cevapları etkiler mi, Sınav sonuçlarımı nasıl öğrenebilirim? Diplomamı nasıl ve nereden alabilirim” gibi sorulara yanıt bulabiliyor.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.