Koçarlı Haber muhabiri Aydın’ı temsil edecek

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Eylül 2019 16:40
Koçarlı Haber muhabiri Aydın’ı temsil edecek
Ankara’da yapılacak “Yeni Medya ve Gazetecilik Etiği” eğitimine Aydın ilini temsilen Koçarlı Haber Muhabiri Necmiye Kaptan katılacak.

Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nin 5-6-7 Ekim’de gerçekleştireceği “Yeni Medya ve Gazetecilik Etiği”  eğitimine her ilden bir genç kadın gazeteci katılırken Aydın ilini temsilen Koçarlı Haber muhabiri Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Gençlik Komisyonu Başkan Yardımcısı Necmiye Kaptan katılacak. Düzenlenen eğitim, Ankara Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi’nde yapılacak.

Tıkla


Türkiye’de basın ve ifade özgürlüğünün sınırları ve kapsamının konuşulacağı eğitim Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazım Bilgin’in başkanlığında gerçekleşecek. Eğitim programında Türkiye ve dünyada internet, teknoloji ve sosyal medyanın gazetecilik için ne ifade ettiği ve gazetecilik için sosyal medya planlaması gibi konu başlıklarının ele alınması planlanıyor.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.