Koçarlı EKKK’dan Mehmetçiğe destek

GÜNCEL Haber Girişi : 08 Mart 2020 15:33
Koçarlı EKKK’dan Mehmetçiğe destek
Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSKGV) Güçlendirme Vakfına çiçek gibi hediye gönderdi.

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSKGV) Güçlendirme Vakfına  çiçek gibi hediye gönderdi.

Tıkla


8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile S.S. Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından kadınlara dağıtılması planlanan çiçeklerin Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışladı.


Mehmetçiklere destek vermek amacıyla çiçeklerin parasını Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışlayan Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, “Mehmetçiklerimiz teröristlere karşı mücadelede veriyor. Mehmetçiklerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için 8 Mart Dünya Kadınlar günü için dağıtacağımız çiçeklerin parasını Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışlama kararı aldık ve bağışımızı gerçekleştirdik” dedi.


"DUALARIMIZ KAHRAMAN TÜRK ASKERLERİZ İLE"


Kahraman Türk Askerinin canını ortaya koyarak bu zorlu şartlarda kahramanca savaştığını da belirten Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Bu anlamlı günü biraz daha anlamlı hale getirmek için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde 75 bayan ortağımız adına Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışlama kararı aldık.  Bankaya gelerek Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına havalemizi gerçekleştirdik. Mehmetçiğimize dualarımızı da gönderiyoruz. Allah onları korusun. Hepsi sağ salim zaferle evlerine dönsünler" dedi.


Başkan İlker Aşkın ve Yönetim Kurulu üyeleri, S.S. Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine kayıtlı bayan üyeler adına temsilen Halk Bankası müdürüne de çiçek takdim ettiler.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.