Koçarlı’daki tüm servis araçları denetlendi

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ekim 2020 13:41
Koçarlı’daki tüm servis araçları denetlendi
Jandarma Trafik , Polis Trafik ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Daire Başkanlığı’na bağlı trafik zabıta birimlerince ilçedeki tüm servis araçları denetlendi.

Koçarlı’daki okul servis araçları Pandemi kurallarına ve  mevzuatta yer alan kriterleri taşıyıp taşımadıkları, okul servis aracı sürücülerinin okul servis aracı kullanmaya haiz olup olmadıklarının denetimi amacıyla Jandarma Trafik , Polis Trafik ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Daire Başkanlığı’na bağlı trafik zabıta birimlerince ilçedeki tüm servis araçları denetlendi.

Tıkla

 

Koçarlı Birlik bünyesindeki toplam 63 aracın servis aracının denetlendiğini aktaran Koçarlı Şoförler Odası Başkanı Şenol Şahin denetlenen tüm servis araçlarının denetimden sorunsuz bir şekilde geçtiğini ve onaylandığını söyledi.

 

“ARAÇLARIMIZ DENETİMDEN EKSİKSİZ GEÇTİ”

 

Denetlenen servis araçlarının her yıl yapılan denetimden geçtiği için mutlu olduğunu belirten Koçarlı Şoförler Odası Başkanı Şenol Şahin, “Servis araçlarımızın Pandemi kurallarına ve yönetmeliğe uygun olup olmadığına yönelik denetlemelerini yapıldı. Araçlarımıza GPS Takip Cihazı takılarak denetimleri yapıldı.  


Yılda bir kez Büyükşehir Belediyesi tüm servis araçlarını kontrol ediyor ve denetimden geçen araçlara ‘Çalışabilir’ ruhsatı veriyor. Bütün denetlemeler yapıldı, detaylar incelendi.  Yönetmelikte tüm okul servis araçlarında olması gereken bir paket var. Tüm okul servis araçlarımızın eksiksiz olarak denetimden geçti” dedi.

 

“GÜVENLE TAŞIYORUZ”

 

Ailelerin çocuklarını güvenle okullarına taşımanın kendileri için çok önemli olduğunu ve anne baba olmanın bilinciyle bu işi yaptıklarını da paylaşan Şahin, “Denetlemelerimiz iyi geçtiği için mutluyuz. Herhangi bir eksiğimiz yok. İnsanlar bizim araçlarımıza ve araç sürücülerimize okula giden çocuklarını emanet ediyor. 


Ailelerin içi rahat etsin, onların güvenliği ve huzuru bizim için de çok önemli. Servis araçlarında çocukların güvenliği için yönetmelikte yer alan ne varsa biz de araçlarımızda özenle uyguluyoruz. Araçları öğrencilerin güvenliği için en uygun hale getiriyoruz. 


Böylelikle anne babaların da içi rahat ediyor, bizlerin de. Sonuçta bizlerin de çocuğu var, servis şoförlerimiz de öyle ve bu bilinçle ve dikkatle çocuklarımızı taşıyoruz” diye konuştu. 


Ayrıca Başkan Şenol Şahin, “Denetimlerin sıklıkla devam edeceğini belirtti.



















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.