Koçarlı’da yangın

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Haziran 2019 16:35
Koçarlı’da yangın
Koçarlı’nın Bıyıklı Mahallesinde saat 16.20 sularında dağlık alanda belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evlere çok yakın mesafede çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Evlere çok yakın mesafede dağlık alandaki zeytin ve çam ağaçlarının bulunduğu arazide bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Tıkla


İhbar üzerine gelen Orman İşletme Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Çıkan yangının henüz kontrol altına alınamadığı kaydedildi.


 İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken çevredeki vatandaşların da yangını söndürme çalışmalarına yardım ettiği öğrenildi.


Devam eden yangın söndürme çalışmalarını Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın da takip ettiği ve yangının çok sayıda çam ve zeytin ağacına zarar verdiği gelen bilgiler arasında.


Yangının başladığı yere en yakın evin sahibinin ise korkudan tansiyonunun  yükseldiği öğrenilirken ekiplerin vatandaşın evinin bahçesine kadar girerek alevlere müdahale ettiği kaydedildi. 


Ekipler ve vatandaş tarafından yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.