Koçarlı’da Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2019 10:26
Koçarlı’da Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı
Koçarlı Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Kaymakam Fırat Çelik başkanlığında, Koçarlı İlçe Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları sunumuyla Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinin Koçarlı’da huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla yapılan toplantıya İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Ahmet Çoban, emniyet personelleri, STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Tıkla


Kaymakam Çelik başkanlığında yapılan toplantıda, seçimle ilgili genel esaslar ve yüksek seçim kurulunun almış olduğu kararlar değerlendirilerek; seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler anlatıldı. Siyasi partilerin yapacakları propaganda çalışmaları ile güvenlik ve asayişe dair Emniyet görevlilerince bir sunum yapılarak, izlenecek yasal esaslar masaya yatırıldı.


“AMACIMIZ HUZURLU BİR ORTAMDA SEÇİME GİTMEK”


31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla bir araya geldiklerini belirten Mollaoğulları, “Bu toplantı ile amacımız yapılacak olan mahalli seçimlerde vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda seçim geçirmeleridir. Kaymakamlık ve emniyet olarak görevimiz vatandaşlarımızın hür iradesinin sandığa özgürce yansımasını sağlamaktır. Zaten Koçarlı demokratik olgunluğu özümsemiş barışın, huzurun ve hoşgörünün hakim olduğu bir ilçedir. Temennimiz, ilçemizin sahip olduğu huzur ve hoşgörü atmosferi içerisinde bir seçim geçirmektir” diye konuştu.












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.