Koçarlı’da motosiklet kazası: 1’i ağır 2 yaralı

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Aralık 2019 09:54
Koçarlı’da motosiklet kazası: 1’i ağır 2 yaralı
Koçarlı’da motosiklet kazası: 1’i ağır 2 yaralı

Koçarlı Bağcılar mahallesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1’i ağır 2 çocuk yaralandı.

Tıkla


Kaza, dün akşam (Pazartesi) saat: 22:30 sıralarında Bağcılar mahallesinde meydana geldi.


Baki Efe Durmuş (13) yönetimindeki tescilsiz motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü 13 yaşındaki Baki Efe Durmuş ve motosiklette yolcu olarak bulunan kuzeni 12 yaşındaki Süleyman Durmuş yaralandı. Çevredekilerin kazayı görmesi üzerine yaptıkları ihbarla olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.


İLK MÜDAHALELERİ OLAY YERİNDE YAPILDI


Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan Süleyman Durmuş Aydın Devlet Hastanesine, Baki Efe Durmuş ise ilk olarak Aydın Atatürk Devlet Hastanesine ardından da Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine ne sevk edildi.


Hastaneye kaldırılan yaralılardan Baki Efe Durmuş’un hayati tehlikesinin olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenilirken, Süleyman Durmuş’un ise kazayı hafif yaralı olarak atlattığı ancak hastanede tedavisinin devam ettiği ifade edildi.


Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.





Baki Efe Durmuş




Süleyman Durmuş





 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mehmet yalcin 17 Aralık 2019 00:00

    Aileler 16 yasindan kücük cocuklarin motor ve traktör sürmelerine izin vererek kendilerine ve cevredeki diyer insanlara vermis olduklari zararin farkina varsinlar lütfen. Ve motir kullanan herkes kask taksin.