KOÇARLI'DA HORTUM ÇATILARI UÇURDU, DİREKLERİ DEVİRDİ

GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ocak 2019 15:37
KOÇARLI'DA HORTUM ÇATILARI UÇURDU, DİREKLERİ DEVİRDİ
HORTUM ÇATILARI UÇURDU, DİREKLERİ DEVİRDİ


Tıkla

Koçarlı ilçesinde meydana gelen hortum ve fırtına direkleri devirdi, çatıları uçurdu.


Bugün, (Perşembe)öğle saatlerinde Aydın İl genelinde giderek şiddetini arttıran yağmur ve fırtına Koçarlı’nın Sobuca mahallesinde kısa süreli ve küçük çaplı hortum çıkmasına neden oldu. Meydana gelen hortum, fırtınanın şiddetiyle bazı evlerin çatılarını uçurdu.


Fırtınaya dayanamayan yaklaşık 4 Elektrik ve Telefon direği de devrildi. Direklere bağlı olan kablolardan dolayı da mahallede elektrik ve telefon kesintisi yaşandı.


ÇATI YOLA UÇTU YOL TRAFİĞE KAPANDI


Meydana gelen fırtına ve hortum ile birlikte bir evin çatısı uçarak yola düştü. Çatının yola düşmesiyle  Koçarlı – Bağarası yolunun Sobuca mevkii çift taraflı olarak trafiğe kapandı.


Yolun trafiğe kapanmasıyla her iki yönden gelen araçlar yolda mahsur kalırken uzun kuyruklar oluşturdular.


Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydem ve Telekom yetkilileri olay yerine gelerek, yolun yeniden açılması ve elektrik ile telefon hatlarının yeniden aktif hale getirilmesi için gerekli çalışmaları yaparken, bazı vatandaşlar da görevlilere yardım ederek yolun trafiğe açılmasını sağladılar.


Meydana gelen hortum ve fırtına sonrası can kaybı ve yaralanmaların yaşanmaması en büyük teselli kaynağı olurken, yetkililer vatandaşları oluşabilecek afetlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardılar.



KOÇARLI HABER - CEMAL YILDIRIM 





























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet 31 Ocak 2019 00:00

    Köyüme geçmiş olsun. Allah korumuş kimseye birşey olmamış.