Koçarlı’da feci kaza: 3 yaralı

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Nisan 2020 00:58
Koçarlı’da feci kaza: 3 yaralı
Koçarlı ilçesinde bir otomobil, önündeki traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atan otomobilde 1 kişi ile traktörde bulunan 2 kişi yaralandı.

Koçarlı ilçesinde bir otomobil, önündeki traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atan otomobilde 1 kişi ile traktörde bulunan 2  kişi yaralandı.

Tıkla


Alınan bilgiye göre, İncirliova-Koçarlı Karayolunda seyir etmekte olan A.A. idaresindeki 09 VF 007 plakalı otomobile aynı istikamette seyir etmekte olan plakası olmayan H.C yönetimindeki traktöre arkadan çarptı.


Çarpmanın etkisiyle her iki araç takla atarak sürüklendi.  09 VF 007 plakalı araçta bulunan A. A., ve traktörde bulunan H.Y., R.Ö çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sıkıştıkları araçların  içerisinden çıkartıldı.


Kazayı görenlerin olayı ambulans ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.


Kazada ağır yaralanan A. A. ve H.Y., R.Ö.  112 Acil Servis ekipleri tarafından Adnan Menderes Üniversitesine ve   Aydı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 






















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.