Koçarlı’da Cumhuriyetin 97. yıl dönümü coşkuyla kutlandı

GÜNDEM Haber Girişi : 29 Ekim 2020 10:58
Koçarlı’da Cumhuriyetin 97. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
Koçarlı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Koçarlı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Tıkla

 

Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar, Kaymakam Ersin Tepeli’nin Kaymakamlık bahçesinde tebrikleri kabul etmesi ile devam etti.


Kutlamalara Kaymakam Ersin Tepeli, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Arifcan Azizo, meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Cumhuriyet Meydanı’nda Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende öğrenciler şiirlerini seslendirdi. Tören halk oyunları gösterimi ile devam ederken çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de hediyeler verildi.


 Kaymakamlık bahçesinde tebriklerin  kabulünde konuşan Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, “97 yıl önce Cihan harbi ve İstiklal Savaşından çıkan Türkiye’miz bugün güçlü ekonomisi, insan haklarına dayalı demokratik rejimi ve dinamik nüfusu ile saygın ve güçlü bir ülke haline gelmiştir” dedi.


Konuşmasında Atatürk’ün gösterdiği Çağdaş uygarlık düzeyini yakalama hedefine, Bilim ve teknolojinin yol göstericiliğinde ulaşacağını vurgulayan Kaymakam Tepeli Cumhuriyetimizin 97. Yılını kutlarken bugünün anlam ve önemine binaen yapmamız gereken şeyler, hem sahip olduğumuz değerlerin muhasebesini yapmak hem de ileriye doğru bakmaktır. 


Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal savaşı kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz”dedi.












































 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.