Koçarlı’da Bilim Fuarı Sergisi Açıldı

EĞITIM Haber Girişi : 23 Nisan 2018 13:22
Koçarlı’da  Bilim Fuarı Sergisi Açıldı
Koçarlı’da TÜBİTAK Bilim Fuarı Proje Sergisi açıldı

Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenledi.

Tıkla

24 Proje ve 60 öğrencinin yer aldığı Bilim Fuarı’nda öğrencilerin yaptığı projeler dikkat çekti.

Koçarlı Kaymakamı  Fırat Çelik’in açılışını yaptığı Bilim Fuarında protokol üyeleri öğrencilerin sunduğu projeleri  tek tek gezdi. 

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Turgay Arslan yaptığı açıklamada, “Bilim Fuarları, genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini, fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır. Bu amaç doğrultusunda bugün açılışını yaptığımız Bilim Fuarı’nda  öğretmenlerimizin danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından özverili bir çalışma ile başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen çocuklarımız ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Öğrencilerimiz bilim insanı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracaklardır”

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.