Koçarlı’da Bayramlaşma Töreni Yapıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 04 Haziran 2019 12:35
Koçarlı’da Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Ramazan Bayramı dolayısıyla Koçarlı ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Koçarlı Kaymakamlığınca öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Jandarma Komutanı Ahmet Çoban, Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Odalar ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Kaymakam Fırat Çelik, “Herkesin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini dilerim” diyerek tüm protokol üyelerinin ve ilçe halkının bayramını kutlayarak herkesle teker teker tokalaştı.


Bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Çelik ve protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğine de ziyaretlerde bulunarak, görev yapan asker ve polislerin de bayramını kutladı.


Jandarma ve Emniyet Amirliğindeki bayramlaşma töreninin ardından Koçarlı’da bulunan şehit ailelerini ziyaret eden Kaymakam Fırat Çelik, vatan uğruna seve seve canını veren şehitlerin ailelerinin yalnız olmadığını bir kez daha göstermiş oldu.



Tıkla




















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.