Koçarlı CHP Bugün Sandık Başına Gidiyor

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Aralık 2019 11:14
Koçarlı CHP Bugün Sandık Başına Gidiyor
Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe teşkilatı bugün sandık başına gidiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı İlçe teşkilatı bugün sandık başına gidiyor.

Tıkla

Delege seçimlerinin ardından belirlenen ilçe kongre takviminde 16 Aralık’ta yapılması planlanan CHP Koçarlı İlçe Kongresi bugün gerçekleşecek.

LatmosCafede saat 11:00’da başlayacak olan CHP Koçarlı İlçe Kongresi yeniden mevcut Başkan Hasan Akın’ı adaylığıyla tek listeyle gerçekleşecek.

 

KONGRE BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLACAK

107 delegenin oy kullanması beklenen ilçe kongresi için tüm partilileri birlik ve beraberlik için kongre salonuna davet eden CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın “52 mahallemizin tamamında birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Koçarlı ilçe örgütüne yakışır şekilde delege seçimlerimizi tamamladık. Yine bize yakışan şekilde ilçe kongremizi de yapacağız. Partimiz bu kongreden daha da güçlenerek çıkacaktır” dedi.

 

AKIN TEK ADAY

CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, kongrede tek adayın kendisi olduğunu, başka bir aday çıkmadığını belirterek, “Şu anda benim dışında adaylığını açıklayan başka bir aday olmadığı için tek aday durumundayım. Bugün demokrasi şöleni havasında gerçekleştireceğimiz kongremizin şimdiden örgütümüze hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kılıçdaroğlu'nUn "tek aday" talebiNE YEŞİL IŞIK

CHP lideri KemalKılıçdaroğlu, CHP'de yeniden "kavgaların" yaşanmasını engellemek, "kucaklaşmayı" sağlamak için kongrelere "üzerinde uzlaşma sağlanan" tek adayla gidilmesini istemesi üzerine Koçarlı İlçe teşkilatının bu talebe uyduğu görüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi, Şubat 2020'de yapılması planlanan olağan kurultaya hazırlanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kurultay öncesi yapılacak ilçe ve il kongrelerinde bir aday üzerinde uzlaşmaya gidilmesini istedi.

Kılıçdaroğlu’nun, partisinin il ve ilçe başkanlığı kongrelerinde de bir "uzlaşma" aranması gerektiğini ifade ettiği, kritik genel seçimlere giden süreçte parti içinde "kavgalı" kongreler yaşanmasını ve yeni "küskünler" oluşmasını istemeyen Kılıçdaroğlu'nun, "Önümüzdeki dönemde bir uzlaşmayı kucaklaşmayı sağlamak için kongrelere tek adayla gidelim" dediği öğrenilmişti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.