Koçarlı Belediyesinde Encümen şoku

SİYASET Haber Girişi : 06 Nisan 2018 19:26
 Koçarlı Belediyesinde Encümen şoku
Koçarlı Belediyesinin Nisan ayı Meclis toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Yapılan Encümen seçimlerinde Ak Parti’li meclis üyesi Fatih Demir Encümen üyeliğine seçildi.

Koçarlı Belediyesinin Nisan ayı Meclis toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.  Yapılan Encümen seçimlerinde Ak Parti’li meclis üyesi Fatih Demir Encümen üyeliğine seçildi.

Tıkla

Koçarlı Belediyesinin Nisan ayı toplantısı 10 gündem maddesinin görüşmek için toplandı.  Yapılan toplantıda Plan ve Bütçe, İmar ve Encümen üyeliği seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan açık oylamada Plan ve Bütçe Komisyonuna  CHP’li Meclis üyesi Ramazan Bayram, Taşkın Demir, Ak Partili İrfan Altındiş, İmar komisyonluğuna CHP’li Meclis üyesi Nuri Özkan, Murat Erçetin, Ak Partili İbrahim Abalı seçildi.

Kapalı oylama yapılan Encümen seçiminde şok yaşandı. İlk turda oyların eşit çıkmasından dolayı Meclis toplantısına kısa bir ara verildi.

Ak Parti,  Fatih Demir ve Ümit Özdemir’i aday gösterirken CHP’de ise Gülşah Aydın Verim ve Nevzat Magat aday gösterildi.

Yapılan görüşmeler sonuçu Encümen üyeliğine Ak Partili Meclis Üyesi Fatih Demir ve CHP’li Meclis Üyesi Gülşah Aydın Verim seçildi.

Faaliyet raporunun 8 kabul, 7 ret ve 1 çekimser oy ile kabul edildiği meclis toplantısında, Ak Partili Meclis Üyeleri 2 adet çöp kamyonu ve 1 adet iş makinesi alınmasına da ret oyu verdi.

Koçarlı Belediyesinin 1 milyar 700 bin TL’lik kredi başvurusu maddesi de  Ak Partinin 8 hayır oyuna karşı 9 evet oyuyla kabul edildi.

Toplantıda Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk Ak Partili Meclis Üyesi Avukat Taner Avcı’nın Avukatlar gününü kutladı.

 

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.