Koçarlı Belediyesi İlk Meclis toplantısını yaptı

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Nisan 2019 18:22
Koçarlı Belediyesi İlk Meclis toplantısını yaptı
31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Koçarlı Belediyesi, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.


Tıkla

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Koçarlı Belediyesi, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.                    

Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Meclis Toplantısında yaptığı açıklamada, “Belediyenin önemli görevlerini hep birlikte uyum içinde çalışarak yerine getireceğiz. Siyaset üzerinden değil ihtiyaç ve hizmet üzerinden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimiz belli mahallelerden seçilip geldik. Ama 52 mahalle içinde kendi mahallemiz gibi çalışacağız. Her türlü olumlu düşünceyle katkı sunmak isteyenlerin görüşlerine açığız. İnşallah bu dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun. Koçarlımızı için güzel projelere imza atarız”dedi.


Koçarlı Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Cumhur  İttifakı ve Millet İttifakı meclis üyeleri tam kadro katıldı. Toplantı Meclis Üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla başladı.


Nedim Kaplan başkanlığında yapılan ilk meclis toplantısında  meclis katip üyeleri, birinci ve ikinci başkan vekilleri ile encümen üyeliği seçimi yapıldı.   


Koçarlı Belediye Meclisi yeni dönemin Katip Üyeleri Yasemin Kanat ve Murat Uncu olarak belirlenirken, Meclis birinci başkan vekilliğine Adnan Akdağ ve meclis ikinci Başkan Vekilliği görevine ise Necmi Çıblak seçildi.


Encümen üyeliğine ise Tuncer Sarı ve Mustafa Demir’den oluştu.   

           

İmar komisyonuna Yaşar Dirik, Mehduh Bircan ve Ahmet Keleş


Plan ve bütçe komisyonuna  Bahri Erdel, Tuncer Sarı ve Mevlüt Şahinci


Belediye bünyesinde olan Limitet şirketi yönetim kurulu temsilciliğine  Mehmet Keskin Anonim şirketi Yönetim Kurulu Temsilciliğine Adem Kalkan seçildi.

 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.