Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan mazbatasını aldı

GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2019 13:38
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan mazbatasını aldı
31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Nedim Kaplan, mazbatasını alarak görevine başladı.

 İlçe Seçim Kurulu’na gelerek İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Serap Aygün’den mazbatasını alan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan gazetecilere yaptığı açıklamada tüm ilçenin belediye başkanı olduğunu söyledi. Kaplan, "Bundan sonraki sürecin hem Aydınımıza hem Koçarlımıza hayırlı olmasını dilerim. Ciddi bir seçim kampanyası yürüttük. ‘Kader gayrete aşıktır’ dedik, gayret ettik. CHP’li bir büyükşehir belediye başkanı, ilçe başkanı ve bürokratlarına rağmen, şükürler olsun ki seçimden başarıyla çıktık. AK Parti ve MHP Koçarlı İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Teşkilatlarımız çok özverili çalıştılar. Sahaya hakimdik, uzun yıllardır siyaset yapan birileri olarak Koçarlı’nın sorunlarını biliyorduk. 32 maddelik seçim beyannamemizi kamuoyuyla paylaştık. Kadın Kolları teşkilatımız ile tüm evlere dağıttık, bu projeleri vatandaştan saklamasını istedik. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu zaten 3 projemizi üstenmişti ve bunun için gerekli bütçeyi göndermişti. Milletin bize verdiği yetkiye en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız. Milletin bize olan güvenini sarsmayacağız.

Tıkla


Geçmiş 5 yıl gibi boşa geçen bir 5 yıl olmaması temennisiyle 32 projeyi hızlı şekilde hayata geçirerek gerek kamusal alandaki rehabilitasyonlar, gerek sosyal yardımların ilçede çoğaltılması, gerekse toplumun beklentilerine cevap verme noktasında çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Hedefimiz projelerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştirmek. Kamuoyunun ve halkın değişen ve gelişen ülke şartlarına göre talepleri olduğunda onlarla istişare yaparak hizmetler sunmaktır. İnşallah güzel bir dönem olacak. İyi bir 5 yıl geçirilmesi temennisiyle hayırlı uğurlu olsun” dedi.


“KOÇARLI’YI İLERİ GÖTÜRECEĞİZ”


Koçarlı’yı ileri götürmek için çalışmalar yapacağını dile getiren Kaplan, “Zaman zaman basınla bilgilendirme toplantıları da yapacağız. Halkla bütünleşme sürekli olacak ve basını da davet edeceğiz. Sürekli basınla olacağız ki; projelerimizin arkasında durduğumuza ikna edebilelim. Projelerimizi tek başımıza hayata geçirme şansımız yok. Halkın gerek hükümet nezdinde, gerekse ilgili bakanlıklar, gerekse de bürokrasi noktasında tatmin olmaları lazım. Ondan sonra da merhum demokrasi şehidimiz Adnan Menderes’in marka olan şehrini bir iki tık daha ileri götürüp, daha iyi yaşanabilir, ev meselesini, aş meselesini aşmış bir Koçarlı’yı hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.


“BÜYÜKŞEHİRLE ARAMIZDA KÜSLÜK OLAMAZ”


Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaları gerektiğini, önceliklerinin hizmet olacağını ve aralarında küslük olmayacağını savunan Kaplan, “Seçim çalışmaları sırasında büyükşehir belediyesi ile birbirimize bulunduğumuz söylemler geride kaldı. Seçim bitti, demokrasi tecelli buldu. Devletin üzerinde küslük olmaz. Bundan sonraki süreçte gerek büyükşehir belediyesiyle gerekse büyükşehir belediyesi tüzel kişiliğiyle bir sorunumuz olmayacaktır. Millete hizmet yolunda ne gerekiyorsa Koçarlı Belediye Başkanlığı şahsım ve ekibim olarak yapmakta kararlıyız. Farklı düşündüğümüz noktalar olabilir, tartışabiliriz, en faydalı noktayı buluruz, yolumuza devam ederiz. Ama küslük olmaz” ifadelerini kullandı.


“GÖREVİ SÜRESİNCE YÜZ AKLIĞI DİLİYORUM”


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın mazbata alma töreninde konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ümit Özmen, “Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Nedim Kaplan’ın eşini ve ailesini de tebrik ediyorum. Eşi de bu süreçte önemli destekte bulundu. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız inanmıştı başaracağına, bu inanmışlıkta bu başarıyı getirdi. 5 yıllık görev süresi boyunca başkanıma yüz aklığı diliyorum. Çünkü emanettir, emaneti inşallah Rabbim layıkıyla taşımayı nasip etsin. 5 senenin sonunda inşallah tekrar yolu açık olsun. Tebrik ederim” diyerek Kaplan’ı tebrik etti.



















 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Oktay Çoban 17 Nisan 2019 00:00

    Başarılar başkanım her zaman arkandayız kocarlıyı ileriye taşıyan sen olacaksın

  • Şenol özen 05 Nisan 2019 00:00

    Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Koçarlı için güzel şeyler olması ümidiyle...