Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan’dan Polis Haftası mesajı

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Nisan 2019 08:53
Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan’dan Polis Haftası mesajı
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Koçarlı  Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Tıkla


Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Türk Polis teşkilatının gece gündüz fedakârca görev yaptığını belirten Başkan Kaplan, mesajında şu görüşlere yer verdi:


“Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Emniyet teşkilatımız milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Devletimizin öncelikli görevi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmektir.
Türk polisi, bağrından çıktığı bu milletin huzur ve güvenliğini 174 yıldır olduğu gibi her zaman sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atmakta, cesaretle ve fedakârca vazifesini yürütmektedir.


Bu vesileyle Polis Teşkilatı mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet,  görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Berkay Emre Tecik 10 Nisan 2019 00:00

    Bu yazidan dolayi Kocarli Belediye başkanimiza Tebrik ediyorum Cok guzel yazilar paylaşmissin Başkanim..