Koçarlı 2019’a hazır

SİYASET Haber Girişi : 05 Mart 2018 10:50
Koçarlı 2019’a hazır
Koçarlı 6. Olağan İlçe Kongresinde tek liste adayı Nedim Kaplan ilçe başkanı seçildi

Koçarlı 6. Olağan İlçe Kongresinde tek liste adayı Nedim Kaplan ilçe başkanı seçildi.

Tıkla

Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen kongreye, Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz, İl Başkanı Ömer Özmen, Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Siyasi Parti Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı   kongrede konuşan İl Başkanı  Ömer Özmen, “Koçarlı bizi hiçbir zaman utandırmadı. Salonu görünce Koçarlı’nın 2019 yılına hazır olduğunu gördüm. Bu yoğun katılımda bunun bir göstergesidir. Hep birlikte daha çok çalışmamız gerek.” dedi.

Koçarlı Belediye Düğün Salonunda büyük bir katılım ile gerçekleşen kongre, divan başkanlığı seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti. Divan Başkanlığını AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün yaptığı kongrede AK Parti Hükümetinin Aydın ve ülke genelinde bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler slayt gösterileri ile anlatıldı. Konuşmalarının ardından yapılan seçimle AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan oldu.

Seçimlerin sonunda söz alan Nedim Kaplan, “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Biz bütün partili arkadaşlarımızla beraberiz bu listede olmayanlar kendilerini dışarıda hissetmesin biz her zaman hep birlikteyiz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.