Klimasız salon tepkilere neden oldu

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Temmuz 2019 22:14
Klimasız salon tepkilere neden oldu
Aydın Ticaret Odası tarafından Koçarlı Belediyesi’nde düzenlenen “Gündem: Ekonomi Koçarlı” toplantısına klima engeli damga vurdu.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in ve Aydın kanaat önderlerinin katıldığı Gündem: Ekonomi Koçarlı toplantısında klima kontrol panellerinin sökülmesi tepkilere neden oldu.

Tıkla


Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince söküldüğü belirtilen klima kontrol panelleri yerine toplantının yapılacağı salona Koçarlı Belediyesi tarafından seyyar klimalar ve vantilatör konuldu.


“ALLAH ONLARDAN HESAP SORSUN”


Toplantının yapıldığı salonda, klima kontrol panellerinin sökülmesinden dolayı maruz kalınan sıcak havaya tepkisini dile getiren Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken konuşmasında, “İlçe ekonomisi açısından çok önemli bir toplantı için buradayız. Ancak sıcak hava şartlarına rağmen klima panellerinin sökülerek burada da sıcağın oluşmasına sebebiyet veren kişiler ve unsurlar her neyse, Allah onlardan hesap sorsun” ifadelerine yer verdi.


"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER İLÇENİN HUZURUNU KOLLAMALI"


Konuşmasında, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, toplantı şartlarına ve belediye hizmetine gölge düşürüldüğüne vurgu yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Bugün bu salonda klimasız ve sıcak ortamda bu toplantıyı gerçekleştirmemize neden olan zihniyeti kınıyorum. Bizim her zaman söylediğimiz bir söz vardır, bu doğrultuda belediye binasının yanındaki yazıyı değiştirdik. Dedik ki: Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Benim seçilmiş belediye başkanı olarak birinci vazifem, Koçarlı halkının hakkını, hukukunu ve huzurunu kollamaktır. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının da görevi Aydın sınırları içindeki herkesin huzurunu kollamaktır. Buna Koçarlı halkı da dahildir. Koçarlı’ya da, 17 ilçeye de eşit hizmet götürmek zorundadır” diyerek yapılanı kınadı.















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.