Kitap kurdu Suzan’a iş adamından burs

YAŞAM Haber Girişi : 22 Temmuz 2020 13:58
Kitap kurdu Suzan’a iş adamından burs
Adnan Menderes Mahallesi'nde "kitap kurdu" olarak tanınan, Milas Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Suzan Keskin'in kitap sevgisi, farklı kentlerden genç kıza destek geldi.

Koçarlı ilçesinde, ailesine ait koyunlara çobanlık yaparken elinden kitabını düşürmeyen Suzan Keskin'e, Türkiye'nin farklı illerinden kitaplar gönderildi, genç kızın eğitim masrafları ise Has-Bas tarafından karşılanacak.

Tıkla


Adnan Menderes Mahallesi'nde "kitap kurdu" olarak tanınan, Milas Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Suzan Keskin'in kitap sevgisi, farklı kentlerden genç kıza destek geldi.


Koçarlılı İş adamı Ahmet Emin Kırkuşu, Suzan Keskin’e eğitim yaşamı boyunca burs sözü verdi.  Kırkuşu yaptığı açıklamada, “Kızımızı haberlerde okuyunca çok duygulandık.


Burs verme kararı aldık. Bursun karşılığı olarak da  hedefine ulaşmasını, çok okuyarak hayalini kurduğu doktor olmasını istiyoruz. Kızımıza şimdiden başarılar diliyoruz”ifadesini kullandı.


Bu süreçte Suzan Keskin'e ulaştırılmak üzere gönderilen 100 kitap, ailenin yaşadığı çiftliğe götürüldü. Haberin ardından Türkiye'nin birçok kentinden de Keskin'e kitap gönderildi.


Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti de yine genç kıza kitap desteğinde bulundu. Suzan Keskin, haberinin yapılmasının ardından çok sayıda kişinin kendisine ulaştığını söyleyerek, Gördüğü desteğin, kendisini hedeflerine daha da sıkı bağladığını söyledi.


Gazetecilere de teşekkür eden Suzan Keskin "Bu mutluluktan daha fazla bir şey. Haberin çıkmasında vesile olanlara teşekkür etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu kitapları almak, onları okuma arzusu çok güzel. Çünkü kitapları okumak, bana çok farklı duygular hissettiriyor. Artık daha çok çalışacağım. 


İnsanların bana ilgi göstermesi, destek vermesi beni çok mutlu etti. Artık hedeflerime daha sıkı sarılıp daha emin adımlarla gideceğim. İnşallah doktorluk hayalimi gerçekleştirip bana güvenlerinin desteğini boşa çıkarmayacağım.

 

"Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan da okumanın çok önemli olduğu bir mesleği icra ettiklerini belirtti. Haberden çok etkilendiklerini dile getiren Ulucan, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla aldığımız kitapları kendisine teslim ettik. 


Okumanın sadece kitapla kalmaması gerektiğini düşünerek Suzan'a bol bol da gazete okuması tavsiyesinde bulunduk." ifadelerini kullandı.














Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.