Kıbrısta umut oldu

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Nisan 2020 18:25
Kıbrısta umut oldu
Koçarlı’lı Soner Alevci, Kıbrıs’ta başlattığı kampanya ile umut oldu.

Koçarlı’lı  Soner Alevci, Kıbrıs’ta başlattığı kampanya ile umut oldu.

Tıkla


Çin'de ortaya çıkan ve tüm Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeni ile birçok ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) başlayan yasaklar nedeni ile evden çıkamayan ve çalışamayanlara kampanya başlatan Koçarlılı Soner Alevci Kıbrıs’ta umut oldu.


Sosyal medyada kurduğu “Hayat Paylaşınca Güzel KKTC” sayfa ile binlerce kişiye ulaşan Alevci, Kıbrıs’ta büyük takdir topladı.


Yardıma ihtiyacı olan kişilerin sosyal medya üzerinden ve vatandaşlar tarafından kendilerine iletildiğini belirten Soner Alevci, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklar başlayınca insanlar ihtiyaçlarını karşılayamaz olduğunu gördük.  Sosyal medya üzerinden sayfa açarak yardıma ihtiyacı olanlar bizimle irtibata geçmelerini istedik ve tüm Kıbrıs bölgesinde Neslihan Soykan, Sevda Uçar ve Zühre Dağdur  ile birlikte yardım kampanyası başlattık” dedi.

 

Hayırseverlerin katkısıyla binlerce aileye ulaştıklarını vurgulayan Alevci, “Hayat Paylaşınca Güzel KKTC” sayfamızdan yardım etmek isteyenler de bizlere ulaşıyor. Gıda, Sebze, İlaç, yeni doğan çocukların ihtiyaçları, tüp, elektrik ve su faturalarını ödediklerini söyleyen Alevci, “ Bugüne kadar yaklaşık 1000 aileye yardım ulaştırdık, ulaştırmaya da devam ediyoruz” dedi.

 

 

Hiçbir beklentilerinin olmadığını da belirten Soner Alevci, Vatandaşlarımızın duası bizlere yeter. Yardım etmek isteyenler ve yardıma ihtiyacı olanlar sayfamızdan bizlere ulaşsınlar. Hayat Paylaşınca Güzel KKTC” sözüyle kampanyamıza bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederiz”dedi.

































Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sertan KUNDAKCI 22 Nisan 2020 00:00

    Adamsın adam kardeşim 🥰