Kaymakam şehit aileleri ve gazilerle iftar yaptı

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Mayıs 2019 10:40
Kaymakam şehit aileleri ve gazilerle iftar yaptı
Koçarlı Kaymakamlığı tarafından Koçarlı’daki şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

Düzenlenen programa Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı İlçe Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları, Daire Amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Tıkla


Koçarlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programa katılan şehit aileleri ve gaziler, böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.


“ŞEHİT VE GAZİLERİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”


Şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya gelen Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, şehitlerin aileleri ve gaziler ile tek tek ilgilenirken, iftar programı vesilesi ile şehit aileleri ve gaziler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.


Şehit aileleri ve gazilere düzenlediği iftar yemeğine katıldıkları için teşekkürlerini ileten Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, “Bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına, kahraman gazilerimize sahip çıkmak devlet olarak en önemli görevlerimizdendir” dedi.






















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.