Kaymakam Çelik veda etti

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Temmuz 2020 18:44
Kaymakam Çelik veda etti
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, sosyal medyadan veda etti.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, sosyal medyadan veda etti.

Tıkla


Yaklaşık 5 yıldır Koçarlı ilçesinde Kaymakamlık görevi yapan Çelik, FETÖ soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığınca açığa alınmıştı.


Koçarlı İlçesine Ersin Tepeli’nin atanmasının ardından Kaymakam Çelik, Muğla Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanmıştı.


5yıldır görev yaptığı Koçarlı halkına sosyal medyadan veda eden Çelik, “Hoşça kal güzel Koçarlım” ifadelerini kullandı.


Çelik, sosyal medyadan yayınladığı vedaa mesajında şu sözlere yer verdi; HOŞÇAKAL GÜZEL KOÇARLIM .  Güzel Koçarlımızın   güzel insanları;  yaklaşık 5 yıldır  sizlere büyük bir istek ve şevkle hizmet etme onurunu ve mutluluğunu yaşadım.


Bu süre içerisinde, Huzurun başkenti olarak tanımladığım Koçarlıyı da Koçarlının insanlarını da yürekten sevdik. İlçemize daima en iyi hizmetleri sunma ve ilçemizin hakettiği değere kavuşması adına tüm birimlerimizle birlikte büyük bir gayret içerisinde oldum. 


Bu kapsamda ; çalışmalarımıza  büyük destek olan tüm mesai arkadaşlarıma, Koçarlı Belediyemize , Muhtarlarımıza  , STK Başkanlarımıza   , Esnaflarımıza , İlçemizin basınına  ve emeği geçen HERKESE  sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 


Bundan sonra da Koçarlımızın daha iyi kalkınması ve gelişmesi çerçevesinde,  elimizden geldiği sürece , yapılması gereken her türlü  çalışma ve gayretin içerisinde bulunacağımı tüm hemşehrilerimin bilmesini isterim. Hepinizle ayrı ayrı el sıkışarak vedalaşmak  isterdim.


Herşeyin en iyisine ve en güzeline fazlasıyla  layık olan Koçarlımızdan ayrılırken ; sizden biri olarak , bir kardeşiniz , bir dostunuz yani bir KOÇARLILI olarak ayrılıyorum. Gönlümüz daima sizlerle beraber olacaktır. Haklarınızı helal ediniz”sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.