Kaymakam Çelik’ten, Kaplan’a tebrik ziyareti

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Nisan 2019 15:53
Kaymakam Çelik’ten, Kaplan’a tebrik ziyareti
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve Resmi Daire Amirleri, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı ziyaret ederek yeni görevi için “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, mazbatasını almasının ardından ilk resmi ziyaretini Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik’e yapmıştı. Başkan Kaplan’ın ziyaretinin ardından Kaymakam Çelik de Kaplan’ın ziyaretine karşılık vererek, Kaplan’ı Resmi Daire Amirleri ile birlikte makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Tıkla


Kaymakam Çelik’in ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Kaplan, nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı kaymakam ve daire amirlerine teşekkür etti. Başkan Kaplan’a yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam Çelik, “Koçarlımız için inşallah hayırlı olur. İlçenin daha ilerilere taşınması için biz de uyum içinde çalışmaya ve taleplerinizi değerlendirmeye hazırız” diye konuştu.


“HALKIMIZA HİZMET İÇİN BURADAYIZ”


Kaymakam Çelik’e Koçarlı için çalışmaya başladıklarını ve çalışmalarının devamı için heyecanlı olduklarını söyleyen Kaplan, “Halkımıza hizmet için buraya geldik ve her zaman hizmet etmek için buradayız. Bu görevi kazanmak için çok çalıştık, sahada gece gündüz demeden kadın erkek çok çaba harcadık. Çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık. Koçarlı’nın yüzünü kara çıkarmayıp, hak ettiği bir belediyecilik anlayışıyla Koçarlımıza sahip çıkacağız” dedi.














 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.