Kaymakam Çelik oyunu kullandı

GÜNDEM Haber Girişi : 31 Mart 2019 14:16
Kaymakam Çelik oyunu kullandı
Kaymakam Çelik oyunu kullandı


Tıkla

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, oy verme işlemi sorunsuz devam ederken, Kaymakam Fırat Çelik’de oyunu kullandı.


Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik oyunu Cumhuriyet İlkokulu 1058 No’lu sandıkta kullandı. Kaymakam Çelik oyunu kullanmasının ardından sandık görevlilerinden oy kullanma işlemleriyle ilgili bilgiler aldı. Vatandaşlar ve görevlilere sorun yaşanıp yaşanmadığı konusunda da görüşlerini alan Kaymakam Çelik, İlçe merkezi ve mahallelerde şuan için herhangi bir olumsuzluğun olmadığını ifade etti.


Kaymakam Çelik, “İlçe merkezi ve mahallelerde gerçekleşen oy kullanma işlemleri sırasında seçimle ilgili olarak tarafımıza herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Vatandaşlarımız gayet sakin ve olumlu bir şekilde, şeffaf olarak oylarını kullanıyorlar. Güvenlik güçlerimiz gerekli tedbiri almıştır. Temennimiz, vatandaşlarımızın olumlu bir şekilde bu seçimi bitirmeleridir. Güvenlik tedbirlerimizle birlikte çok güzel bir seçim günü geçiriyoruz” diye konuştu.


Kaymakam Çelik, Cumhuriyet İlkokulu 1058 No’lu sandıkta kullanmasının ardından ilçe genelindeki sandıkları gezmek için okuldan ayrıldı.


Kaymakam Çelik’e Koçarlı İlçe Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları eşlik etti.































 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.