Kaymakam Çelik, Engelliler ile Bir Araya Geldi

YAŞAM Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 10:12
Kaymakam Çelik, Engelliler ile  Bir Araya Geldi
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, engelliler haftası dolayısıyla Koçarlı Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği üyelerini ve ilçede yaşayan engellilerle yemekte bir araya geldi.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, engelliler haftası dolayısıyla Koçarlı Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği üyelerini ve ilçede yaşayan engellilerle yemekte bir araya geldi.

Tıkla

Kaymakam Çelik’in daveti üzerine Disara Pide salonunda gerçekleşen yemeğe katılan engelli vatandaşlar böylesi anlamlı bir haftada kendilerini unutmadıkları için Kaymakam Çelik’e teşekkür ettiler. 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği üyeleriyle ve Koçarlı’da yaşayan engellilerle bir araya geldi. Engellilerle Sohbet ederek, sorunlarını dinleyen ve ihtiyaçları konusunda bilgi alan Kaymakam Çelik, yemek sonunda günün anısına engellilere çeşitli hediyeler verdi.

Engelliler haftası dolayısıyla gerçekleşen yemeğe katılan tüm engellilerle birlikte öğle yemeği yiyen Kaymakam Çelik, bu tür birlikteliklerin engelliler için önemli bir sosyal etkiye sahip olduğunu ve engellilerin kendilerinin unutulmadığını hissettirmek  adına ve gönül bağı oluşturmasına vesile olduğunu söyledi.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, “Bugün engelli vatandaşlarımızla bir arada olmak istedik. Unutulmamalıdır ki; engelli bireyin yaşadığı sorunlar sadece kendisinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Bu sorunlar karşısında herkesin duyarlı olması gerekiyor” dedi.

Kaymakam Çelik ayrıca Engelli vatandaşlar ile birlikte vakit geçirmenin, onların yanlarında olduklarını hissettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Her fırsatta engellilerimiz ile bir araya gelmek hem bizi hem de engelli vatandaşlarımızı memnun ediyor.  Biz her zaman kendilerinin yanındayız. Bunu kesinlikle unutmasınlar” dedi.

KAYMAKAM ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Kaymakam Çelik’in daveti üzerine memnuniyetlerini dile getiren engelli vatandaşlar ise “Koçarlı’da böyle bir etkinlik sayın kaymakamımız İlçemize geldiği günden beri yapılıyor. Bizleri unutmadıkları için Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz.  Sayın Kaymakamımız bizleri çok mutlu etti ve engellilere verdiği değeri gösterdi.  Sorumlarımızla yakından ilgilenerek en kısa zamanda çözüme kavuşturuyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diyerek yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler.

Gerçekleşen yemek sonrası Kaymakam Çelik, Koçarlı Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği üyeleri ve yemeğe katılan engellilere çeşitli hediyeler vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.