Kaplan, Vali Köşger’i makamında ağırladı

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 14:51
Kaplan, Vali Köşger’i makamında ağırladı
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ağırlayan Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Tıkla


Vali Köşger’e yeni dönem için projelerinden bahseden Belediye Başkanı Kaplan, “Hizmetlerimize başladık. Tabi önceki yönetimden kalan borcumuz var. Zaten borçsuz almayı beklemiyorduk.  Yasal prosedürleri de aşmaya çalışıyoruz. Emniyet, jandarma ve belediye binalarını yenilemek istiyoruz, binaların yerleri hazır. Koçarlı girişinde de bir düzenleme yapmak istiyoruz, orası için de peyzaj çalışmalarımız olacak. Karayolları konusunda da bir desteğe ihtiyacımız olursa sizden yardım isteyebiliriz. Adnan Menderes Müzesi’nin de yapımı hızla devam ediyor, Sayın Kaymakamımız da takip ediyor. Biz orayla ilgili peyzaj konusunda bir şeyler düşünüyoruz” dedi.


KENT ORMANI YOLU BU SENE YAPILACAK


Koçarlı’da hayata geçireceği projeler için Vali Köşger’den destek isteyen Kaplan, “Belediye olarak işlettiğimiz parkların içine Koçarlı Kent Ormanı’nı da dahil etmek istiyoruz. Yaprakları azalan ağaçlara da çözüm bularak ve ağaçlandırmayı çoğaltarak gölgeyi arttırmayı planlıyoruz. Kent ormanı yolunun bakımının da yapılması gerekiyor. Müzenin tamamlanmasıyla ve Cihanoğlu Kulesi’nin de yenilenmesiyle birlikte Koçarlı’yı bir turizm ilçesi haline getireceğiz. Koçarlı merkezde Tariş alanlarında bir pazaryeri yapmayı düşünüyoruz. Güzel projelerimiz var ama Koçarlı’nın imkanları kısıtlı. Sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Sınırlı kaynakları olan bir ilçeyiz. Alt yapı ve kanalizasyon sıkıntımız da var, özellikle yazın rahatsız edici koku oluyor” diye konuştu.


“KOÇARLI’NIN 5 MİLYON LİRASI HAZIR”


Projeler konusunda Koçarlı Belediyesi’ne her türlü desteği göstereceklerini dile getiren Vali Köşger, “Koçarlı’da yeni dönemde hizmetlerinizi hayata geçirmeye başladınız. Koçarlı için projelerinizi dile getirirken emniyet, belediye ve jandarma binalarının yenilenmesinden söz ettiniz. Biz de bunlar gibi ve diğer projeleriniz için de destek olmaya hazırız. Hizmet ve yatırımlarınız için Koçarlı’nın 5 milyon lirası hazır. Kent Ormanı yolunun bakımı ve onarımını da bu sene içinde çözeceğiz. Bu şehre hizmet etmek için uğraşan herkesin yanında olduğumuz gibi sizlerin de destekçisiyiz” ifadelerini kullandı.














 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.