Kaplan, Tokatbaşı mevkiini inceledi

GÜNDEM Haber Girişi : 29 Temmuz 2019 11:09
Kaplan, Tokatbaşı mevkiini inceledi
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Dedeköy Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgede incelemelerde bulundu.

Dedeköy Mahallesi’ni ziyareti kapsamında Tokatbaşı mevkiinde Cuma namazı kılan ve kahvehanede oturarak vatandaşla sohbet eden Kaplan, mahalle ile ilgili sorunları ve talepleri dinledi.

Tıkla


Tokatbaşı mevkiinde bulunan umumi tuvaletleri inceleyen Kaplan, tuvaletlerin yenilenmesi için gerekli talimatı verdi ve tuvalet çevresinde bulunan boş, bakımsız alanın da bakımının yapılması için çalışma başlatılacağını aktardı. Tuvalet ve cami yakınındaki abdest alma yerlerinin de yenilenmesi gerektiğine işaret eden Kaplan, bakımı yapılacak yerlerin mahalle meydanının çehresini değiştireceğine dikkat çekti.


ÇİFTÇİLERDEN HASATLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI


Tokatbaşı meydanında yaptıkları bamya hasadını satmak için getiren çiftçileri de ziyaret eden Kaplan, çiftçilerden bamya hasadı hakkında bilgi alarak, hayırlı işler diledi. Çevredeki çeşitli hasılatıyla tarlalarından dönen çiftçilerin de işlerini sorup sorunlarını dinledi.
















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.