Kaplan, Koçarlı basınının “Basın Özürlüğü Günü”nü kutladı

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Mayıs 2019 15:57
Kaplan, Koçarlı basınının “Basın Özürlüğü Günü”nü kutladı
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Haber Gazetesini ziyaret ederek, basın çalışanlarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutladı ve günün anısına çiçek takdim etti.

Basının toplumun aydınlanmasında ve bilgi akışının sağlanmasında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Kaplan, basının bağımsız habercilik anlayışına sahip olmasının önemine vurgu yaptı.

Tıkla


Basının tarafsızlık ve bağımsızlık ilkelerine dikkat çekerek 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlayan Kaplan,“Görevi her zaman halkın çıkarını gözeterek toplumu aydınlatmak olan, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla mesleklerini icra eden basın çalışanları toplumun önemli yol göstericilerindendir. Basın sosyal hayatımızın vazgeçilmez unsuru, insanın en temel hak ve özgürlüklerinden olan haber alma ihtiyacını her şeyin üzerinde tutarak karşılamaya gönül vermiş basın çalışanlarımız bizim için çok değerli. Büyük bir özveri ve fedakarlıkla görevlerini sürdürerek demokrasi ve basın arasındaki karşılıklı etkileşimi güçlendiren tüm basın mensuplarımızın ve basın kuruluşlarımızın 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlar, görevlerinde her zaman başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.    






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.