Kaplan, Kaymakam Çelik’i ziyaret etti

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Nisan 2019 15:51
Kaplan, Kaymakam Çelik’i ziyaret etti
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik’i makamında ziyaret etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan mazbatasını almasının ardından ilk resmi ziyaretini Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik’i ziyaret ederek gerçekleştirdi. Kaymakamlık ziyaretinde Koçarlı için birlikte çalışacaklarını dile getiren Başkan Kaplan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Tıkla


“KOÇARLI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”


Nedim Kaplan kaymakamlık ziyaretinde, "Bu seçimlerin İlçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Koçarlımızı daha iyi yerlere getirmek için şevk ve heyecanla çalışacağız. Hep birlikte omuz omuza vereceğiz. Koçarlı’nın çıkarları doğrultusunda tüm kurumlarla uyum içinde ve özveriyle çalışacağız. Bana gönüllerini açan ve beni bu göreve layık gören tüm Koçarlı’ya bir kez daha teşekkür ediyorum. Misafirperverliğiniz için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


Kaymakam Çelik ise, Başkan Kaplan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı'da görev yapmanın büyük bir onur olduğunu ifade eden Kaymakam Çelik, Başkan Kaplan'a ilçe için birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını kaydetti.










 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.