Kaplan’ın ziyaretleri miting havasında geçiyor

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Şubat 2019 10:14
Kaplan’ın ziyaretleri miting havasında geçiyor
Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim çalışmalarına büyük bir coşku ile devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan’ın mahalle ziyaretleri miting havasında geçiyor. Önceki akşam da Yeniköy ve Bıyıklı’ya çıkarma yapan Kaplan’ı, soğuk havaya rağmen yüzlerce vatandaş karşıladı.

Tıkla


Seçim kampanyasına yoğun bir şekilde devam eden Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği Kaplan geçtiğimiz günlerde Yeniköy ve Bıyıklı’da vatandaşlarla buluştu.


Soğuk havaya rağmen yüzlerce vatandaşın karşıladığı Nedim Kaplan, gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Katılımın yoğunluğundan dolayı miting havasında geçen toplantıya kadınlar ve çocukların ilgisi de dikkatlerden kaçmadı.


BIYIKLILI KADINLARDAN KAPLAN’A TAM DESTEK


Ziyaretine Bıyıklı ile devam eden Cumhur İttifakı heyeti büyük bir coşku ile karşılandı. Bıyıklı halkı Kaplan’a mahalle ziyaretinde yoğun ilgi gösterdi. Sık sık Kaplan lehine slogan atan kadınlar, Kaplan ile fotoğraf çektirmeyi unutmadı. Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında mevcut Koçarlı Belediyesi tarafından ihalesi yapılarak gündeme gelen arazileri hatırlatan Kaplan, “Koçarlı halkı daha iyi bir hizmeti hak ediyor. Bundan 5 yıl önce en kötü durumdaki ilçe Koçarlı iken, hala bu böyle. Artık Koçarlı’ya hizmet gelmeli. Bir belediye başkanı arazi satışı yaparken biraz düşünmeli, seçimden önce elde edeceği kazancı düşünerek neden arazi satışı yapar. Bir belediye başkanı bunun kendisine sorulacağını bilir” dedi. 


“BELEDİYE BAŞKANI İLÇEDEKİ İŞ SORUNUNU ÇÖZMELİ”


İlçede ne iş yapacağını düşünen tek kişinin kalmaması ve geçim derdinin ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan Kaplan, “Bir ilçede en güzel yapıları yaparsınız ama o ilçede insanların geçim kaygısı varsa o belediye başkanlığı yapılmaz. Su sorunları, çevre sorunları çözülür, bunlar bir şekilde yapılması gereken şeyler zaten. Önemli olan vatandaşın iş ve aş sorununu çözmek. Herkese çocuğunu yetiştirmek, ailesini geçindirmek için rahat bir ortam sağlanmalı” diye konuştu.


“HERKES BANA ULAŞABİLECEK”


Belediye başkanı olması durumunda herkese kucak açacağını belirten Kaplan, “Herkes doğrudan gelip meselesini söylemeli, kime oy verdikleri, insanların sosyolojik yapısı, ideolojisi önemli olmamalı. Bir köydeki muhtar da o köyde derdi olanı bana haber vermeli, ben beni arayan herkese eninde sonunda geri dönüş yapıyorum. Herkes belediye başkanına ulaşmalı. Kimsenin dışlanmış, horlanmış, örselenmiş olmasına yeni dönemde müsaade etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.



















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.