Kaplan: “Gönüllere dokunacağız”

SİYASET Haber Girişi : 01 Şubat 2019 14:04
Kaplan: “Gönüllere dokunacağız”
Kaplan: “Gönüllere dokunacağız”


Tıkla

AK Parti Koçarlı Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı başvuruları devam ederken, 6 isim daha AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığına gelerek, belediye meclis üyeliği adaylığına başvurdu.


AK Parti Belediye Meclis Üyeliği Adaylığına başvuru yapan isimler; AK Parti’den Mesut Danacı, Yasemin Kanat, Erdinç Güvenç  ve Necmi Çıblak, MHP’den de Memduh Bircan ve Turgay Yağcı oldu.


Başvuruların kabul edilmesinin ardından AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, MHP Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, MHP Koçarlı İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve AK Partili Koçarlılılar, Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’na toplandı. Ardından da Nedim Kaplan ve ailesi Koçarlı esnafını tek tek ziyaret etti.


Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’nda konuşma yapan AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, “31 Mart’ta yapılacak seçimin meşalesi 24 Haziran akşamında yakılmıştı. İnşallah bu birlikteliğimiz önümüzdeki süreçte katbekat artarak devam edecek. Ülkenin geldiği durumdan ziyade bizi ilçemizin, kentimizin durumu ilgilendirir. Biz bir yerel seçime gidiyoruz, bir genel seçime gitmiyoruz. Bu bağlamda herkesin oyuna ihtiyacımız var. Bu ilçede yaşayan 23 bin 500 vatandaşımız, 19 bin seçmenimiz, Aydın’da yaşayan 1 milyon 100 bin vatandaşımız kendi sorunlarını en iyi bilen ve çözüm sunabilecek, halledebilecek kişilerin seçilmesi açısından çok önemli” dedi.


“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”


Gönüllere dokunarak seçimi almak istediğini ifade eden Kaplan, “Dün Cumhurbaşkanımız hazırladığı 11 maddelik seçim manifestosunu kamuoyuyla paylaştı. Sizler de bunu sizlerle gerek sosyal medyadan, gerekse değişik TV kanallarıyla takip ettiniz ve gördünüz. En önemli iş, çevre ve şehircilik. Alt yapısı ve sosyal belediyeciliği olmayan bir ilçede yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin olmadığı bir ilçede yaşıyoruz. Hep birlikte bunu başarabiliriz. Ve hangi siyasi partiye oy verdiğinin hesabını yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden 31 Mart’tan sonra bu ilçenin daha iyiye ulaşması için iş meselesinde, aş meselesinde, geçim meselesinde, bir sürü meseleyi çözme noktasında katkı sunabileceğini düşünelim ve ona göre her bireye tek tek ulaşalım, gönül köprüleri oluşturalım. Bu dönem belediyecilik, gönül belediyeciliği, memleket işi gönül işi. Yani gönüllere daha fazla dokunacağız. Bu bağlamda kamusal yatırımlar yapacağız” diye konuştu.


“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”


Sözü sık sık alkışlarla kesilen Kaplan, “Önümüzdeki günlerde seçim beyanlarımızı açıklayacağız. Bunun üzerine gerek büyükşehir belediye başkan adayımızla yaptığımız çalışmalar, gerekse arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalar devam etmekte. Bunları daha ileri bir tarihte sizlere açıklayacağız ve kamuoyuna duyuracağız. Bir sürü projemiz var, yani ‘Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ sözünden hareketle bütün meseleleri halletme noktasında, bütün sıkıntıları aşma noktasında var olan birikimimi kamunun desteğiyle, siyasetteki dostlarımızla ve Ankara’nın değerli milletvekilleri ve bakanlarının desteğiyle bu ilçenin ve ilin meselelerini hep birlikte aşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

“VATAN HAİNİ OLMAYAN HERKES KARDEŞİMİZDİR”


Herkesle temas kurarak ve herkese ulaşarak Koçarlı için düşündüklerini anlatacağını dile getiren Kaplan, “Bu meydandan ayrıldıktan sonra sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Her bireye ulaşacağız. Eğer ulaşamadığımız birileri olursa hatayı o bireyde, ailede, grupta değil kendimizde arayacağız. O yüzden önce apartmanımızdan, komşumuzdan, kendi sokağımızdan başlayacağız. Herkese tek tek anlatacağız. İşimiz güzel işler yapmak, akıbetinin hayır olacağından kimsenin endişesi olmasın. Yani kötülükle işimiz yok. İyilik yapan iyilik bulur, kötülük yapan kötülük bulur. Herkesin geçmişte kime oy verdiğini, hangi siyasi partiden olduğunu bir kenara bırakacağız. Kırmızı çizgimiz olan ‘Vatan haini’ olmayan herkes bizim kardeşimiz, dostumuz, yurttaşımızdır. Hep birlikte hareket edip, bu ilçenin makus talihini hep birlikte değiştirebiliriz” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.


“KİMSENİN EKMEĞİYLE DERDİMİZ OLMAZ”


Koçarlı’da çıkan bazı söylentilere cevap veren Kaplan, “Zaman zaman ‘Belediye başkanlığına AK Parti geldiğinde, belediyedeki işçileri çıkaracakmış, çalışanlara baskı yapacakmış’ gibi söylemler duyuluyor. Bizim hiç kimsenin ekmeğiyle işimiz yok. Rızık kesenin rızkı kesilir, inancımız gereği bu böyledir.  Birileri kendi etrafındaki insanları kutuplaştırmak ve karşı görüş sergilemek adına insanları dolduruyor. Bizim çalışan hiçbir işçiyle derdimiz olmaz. İşini yapan her kardeşimiz bizim dostumuzdur. Bu ilçede iş, aş, ev, geçim meselelerini çözmeyen belediye başkanından belediye başkanı olmaz. Emniyet binasını alır güzel bir yere yaparsınız, jandarma binasını güzel bir yere yaparsınız, kanalizasyon meselesini çözersiniz ama bir mesele var. İnsanlar bir sabah kalktıklarında ‘Ben nereye gideceğim, nerede çalışacağım, evimin geçimini, çocuğumun rızkını, geleceğimi nasıl kazanacağım’ sorusuna cevap bulmadığı sürece yaptığınız belediye başkanlığı boştur, hiçbir anlam ifade etmez. Bütün kamu yapılarını yenilerken, şehrimizi güzelleştirirken, parklarla donatırken insanların geçim meselesini de çözmek bizim namus borcumuzdur” şeklinde konuştu.


“ZULÜM İLE ABAD OLMAZ”


Memleket meselelerinin yanı sıra vatandaşın meselelerinin öncelikli olması gerektiğini öne süren Kaplan, “Zorlamayla değil, güzellikle gönüllere gireceğiz. Kendimizden büyüğünü abimiz ablamız, daha büyüğünü annemiz babamız olarak, küçüklerimizi de çocuğumuz bilerek, kendi çocuğumuz için ne istiyorsak onlar için de aynı duygu ve düşünceleri taşıyarak yolumuza devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklara iyi bir Koçarlı, iyi bir Aydın, iyi bir ülke bırakmak adına var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonraki süreçte az konuşup çok dinleyeceğiz. Vatandaş ne istiyorsa, vatandaşın emrinde olacağız. Vatandaşa efendilik yapılmaz, biz vatandaşa hizmetkar olmaya geliyoruz. Kapımız da sonuna kadar herkese açık. Hiçbir zaman yalan üzerine siyaset yapmadım bundan sonra da yapmayacağım. Çünkü bunun hesabını bu dünyada vermezsem öbür dünyada vereceğim, inancımız belli. Kimsenin duygularıyla oynamayacağız. Kapımız her zaman halka açık olacaktır. Memleketin meselesini çözerken vatandaşın meselesini de çözeceğiz. Vatandaşın sorununu göz ardı edenler uzun süre idarecilik yapamazlar. Uzun dediğimiz 5 yıl su gibi akar geçer. Zulüm ile abad olmaz. Seçim insanların gönlüne dokunarak kazanılır. Kapı kapı dolaşıp anlatacağız. Nasıl bir cenazeyi mezarlığa götürürken hiç zorlanmayız, omuz vermek için koşarız. Bu seçimde de hep birlikte hareket edersek, daha fazla kişiye ulaşırız. Herkes üzerine düşenin fazlasını yapmalı. Güzel günler bizi bekliyor. Vakit Koçarlı vakti, vakit Aydın vakti. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, durmak yok yola devam. Yolumuz aydın, cumanız mübarek olsun” diyerek sözlerini tamamladı.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.