Kaplan, “Bunlar saray soytarıları”

GÜNDEM Haber Girişi : 12 Ağustos 2019 15:06
Kaplan, “Bunlar saray soytarıları”
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi arasında yaşanan pankart krizinin büyümesi sonucunda Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan basın toplantısı düzenleyerek yaşananlara açıklık getirdi.

Tıkla


Koçarlı’ya DSİ tarafından içme suyunun getirildiğini de gündeme taşıyan Kaplan, Büyükşehir Belediyesi’nin değil DSİ’nin çabalarıyla Koçarlı’nın içme suyuna kavuştuğunu dile getirdi.


“SIĞINTI BAŞKAN” İFADELERİNE CEVAP VERDİ


Aynı zamanda konuşmasında kendisiyle ilgili yapılan “Sığıntı başkan” yakıştırmalarına da cevap veren Kaplan “Son dönemde yaşanan bazı gelişmelerden dolayı basın açıklamamızı öne çekmek zorunda kaldık. Seçimlerden sonraki 4 ayın kısa bir değerlendirmesini yapacağım. Gerek sosyal medya gerek yetkili ve yetkisiz ağızlardan çıkan söylemler açıklama yapma ihtiyacı çıkardı. Bu bina Koçarlı malıdır, Koçarlı halkınındır. Bu binayı boşaltmayacağız, bu bina Koçarlı Belediyesi’dir. Sığıntı başkanlık gibi bir söylem söz konusu olamaz. Yapacağımız yeni binaya geçtiğimizde de bu binada hizmete devam edeceğiz.


Satılmış basın mensupları var. Doğru bildiğini doğru yazmayan, birilerinin güdümü altına giren gazeteciler gazeteci mi bilmiyorum. Kimin silahşörlüğünü yapıyorlar bilmiyorum. Kim birine iftira atarsa onu yaşamadan bu dünyadan göçmez. O yüzden seçim meydanlarında söylediğim sözlerin arkasındayım” ifadelerini kullandı.


“GEMİNİN KAPTANI BENİM”


İşini iyi yapmayanları emek hırsızlığıyla suçlayan Kaplan, “Sosyal medya üzerinden tetikçilik yapan şahıslar var. Bir de ASKİ yetkilileri var, emek hırsızlığı yapanlar, Koçarlı Belediyesi sınırlarında işini düzgün yapmayan hangi büyükşehir belediyesi kurumundan olursa olsun, burada yeri yoktur. Onlara Koçarlı’da rahat vermem. Bu geminin kaptanı benim. Bu binada biz sığıntı değiliz, sahibiyiz. Hem de 24 bin Koçarlı vatandaşı ile birlikte” dedi.


Kanalizasyon sorununa dikkat çeken Kapan, “Koçarlı’nın en önemli sorununun kanalizasyon olduğunu biliyoruz. Burada yetki ve sorumluluk ASKİ ve büyükşehir belediyesinde. Şu ana kadar atılan bir adım yok. Ankara ziyaretimizde ilgili bakana arz ettik. Gereğinin yapılacağını söylediler” bilgisini verdi.


KAPLAN’DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER


Çerçioğlu’nun Koçarlı’ya olan tavrını eleştiren Kaplan, Çerçioğlu’na hitaben, “Bu tavırla giderse Koçarlı halkı Çerçioğlu’nu bu ilçeye sokmayacak. İşini düzgün yapmayan ve emek hırsızlığı yapan belediyeyi saran yamyamlar grubu ve saray soytarıları burada barınamaz” diyerek ateş püskürdü.


Sosyal medyada aleyhine paylaşımlar yapan İYİ Parti ve CHP Koçarlı İlçe Başkanlarına cevaben, “Bir çakılı çivileri yok. Bunlar dağdaki hayvanları kesip halka yedirdiler, hırsızlık yaptılar” sözlerine yer verdi.








 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.