Kadınlar Kulübü seferber oldu

YAŞAM Haber Girişi : 08 Nisan 2020 17:14
Kadınlar Kulübü seferber oldu
İncirliova Kadınlar Kulübü, İncirliova’lılar için seferber oldu.

İncirliova Kadınlar Kulübü, İncirliova’lılar için seferber oldu.

Tıkla


Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmaları İçişleri Bakanlığının genelgesiyle kısıtlanmıştı.


Bu kapsamda olup evde tek başına yaşayan, ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayanlar için valilikler ve kaymakamlar yanı sıra, İncirliova Kadınlar Kulübü de seferber oldu.


İncirliova’da sosyal medya üzerinden kurdukları, İncirliova Kadınlar Kulübü ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor. Yaklaşık 3 ay sürede büyüyerek 2 bin 656 üyesi bulunan kadınlar kulübü, şimdide Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ediyor.


İncirliova Kadınlar Kulübü adına konuşan Yeliz İşler, yaptığı açıklamada; “yaklaşık 3 ay önce arkadaşlarım Gülcan Arıkan, Nurcan Atar, Demet Özdemir, Ayşe Tütüncü Dokur, Sema Solak, Özlem Sarsılmaz ve Hilal Özhan ile birlikte kulüp kurarak ihtiyaç sahiplerine yardım etmek istedik. İncirliova Kadınlar Kulübü ismiyle kurduğumuz kulübümüz her geçen gün büyüyor. Bugün 2 bin 656 üyemiz bulunuyor. Üyelerimiz mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar olduğundan sosyal medya üzerinden  irtibata geçerek ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.


Hiçbir beklentilerinin olmadığını da belirten Yeliz İşler, “Yardım etmek isteyenlerde evlerinde kullanmadıkları eşyaları, kıyafetleri ve gıda paketlerini bizlere iletiyorlar. Bizde bunları İncirliova ilçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Onların duası bizlere yetiyor. Bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ederim”dedi. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.