Jandarmadan helikopterli trafik denetimi

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Mayıs 2019 14:38
Jandarmadan helikopterli trafik denetimi
Koçarlı’da İlçe Jandarma Komutanlığı, araçların trafikteki kural ihlallerine yönelik helikopterli denetim gerçekleştirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipler, Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı helikopter ile şehrin birçok noktasında trafik uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamaya destek olarak helikopterle hava destekli denetim yapan Koçarlı Jandarma trafik ekipleri, kural ihlali yapan sürücüleri uygulama noktalarındaki görevlilere bildirdi. Uygulama kapsamında kural ihlali yaptığı tespit edilen sürücülere para ceza kesildi.

Tıkla


İl ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgesinde bulunan karayolları üzerinde zorunlu haller dışında park etmek, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak, hatalı sollama yapmak gibi kural ihlallerinin önlenmesi için trafik denetimi gerçekleştirildi. Denetime Jandarma trafiğe ait helikopter de destek verdi. Trafikte kural ihlali yapan sürücüler havadan tespit edilerek karayolunda denetim yapan ekiplere bildirildi.


Trafik kontrol ve denetimlerinin aralıksız olarak sürdürüleceği kaydedildi.




























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.