Jandarmadan Anlamlı Proje

GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ekim 2020 14:30
Jandarmadan Anlamlı Proje
Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı yaptığı proje ile alkış topladı.

Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı yaptığı proje ile alkış topladı. 

Tıkla


Bıyıklı Mahallesinde düzenlenen proje tanıtımının  ardından, İlçe genelinde  4 bin maske dağıtan Jandarma Komutanlığı takdir topladı.


“Solunum Cihazı ile değil, maskeyle nefes al” proje tanıtımında konuşan Jandarma Kıdemli Başçavuş Ali Yalçın, “”Ülkemizde içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler belirlenmektedir.


Bu kapsamda Koçarlı İlçesi ve mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımızın kontrollü sosyal hayat döneminde koronavirüs salgınından en az şekilde etkilenmesi için, alınan tedbirlerin en üst seviyeye çıkarılması, vatandaşlarımızda toplumsal farkındalık oluşturarak hastalık yayılma hızının yavaşlatılması ve ölüm oranının en aza indirilmesi amaçlanmaktadır” dedi.


Proje tanıtım  töreninde konuşan Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, “bizler her zaman değişik ve güzel projelerle vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gündemimizde olan Covit19 münasebetiyle farklı bir proje için bir araya gelmiş bulunmaktayız. 


Bu bir sağlık problemidir.  Pandemi olarak adlandırılmıştır. Pandemi demek,  tüm dünyada aynı anda etkisini gösteren hastalık demektir. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu farklı bir proje çerçevesinde sizlerle bir araya gelmeyi hedefledik. Amacımız pozitif vakaları sıfıra indirmek. Hep beraber sağlık içerisinde, insanlarımızın dokunabildiği, temas edebildiği günlere tekrar kavuşa bilmek. Bu konuda devlet ve millet olarak hep beraber çalışacağız” dedi.



Yapılan konuşmaların ardından Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Arifcan Azizo, Daire Müdürleri ve Sivil Toplum Başkanları vatandaşlara ve sürücülere jandarma logolu maske dağıttı. 






























































Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.