İnece: “Takdir sizden, hizmet bizden”

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2019 10:23
İnece: “Takdir sizden, hizmet bizden”
Koçarlı Sobuca Mahalle Muhtar Adayı Recep İnece, mahallesinin gelişmesi için muhtar adayı olduğunu söyledi ve muhtar seçilirse gerçekleştireceği projeleri anlattı.

Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan İnece, “Doğma büyüme Sobucalıyım. 53 yaşındayım, evli ve 2 çocuk babasıyım. Sigortadan emekliyim. Önceden çiftçilikle uğraşıyordum. 2007 yılından bu yana Koçarlı minibüs garajında görev yapıyorum. Turizmle de uğraşıyorum” dedi.

Tıkla


“MAHALLEM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”


Mahallesinde gördüğü sorunları aktaran ve yapmayı düşündüğü projelerinden bahseden İnece, “Koçarlı Birlik’te çalışmam vesilesiyle tüm resmi kurumlarla iletişim halindeyim. Koçarlı’nın en üstten en alt tabakasındaki insanları bire bir tanıyorum. Mahallemde en büyük sorun şu an yarım kalan yollarımız. Düğün salonumuz yok, bir düğün salonumuzun olması için gerekli temasları kuracağım, gençler için halı saha yapılmasını sağlayacağım. Çamlık’ta belediyeye ait olan yeri mesire alanı olarak açmak için gerekli girişimlerde bulunacağım. Köyümüze ait, gelir getiren 110 parsellik çamlık alanının bekçi tutarak korunmasını sağlayacağım. Köyüm için ne gerekiyorsa elimden geleni yapacağım, ‘Takdir sizden hizmet bizden’ sloganıyla çalışmalarımı sürdüreceğim” diye konuştu.


“ZAMANI GELDİĞİNDE İŞİ GENÇLERE BIRAKACAĞIM”


Muhtarlık yapacağı dönemde yanında genç birini yetiştirmeyi istediğini dile getiren İnece, “2009’da, iki dönem önceki yerel seçimlerde de muhtarlık adaylığı koymuştum. Çok az bir farkla muhtarlık seçimini kaybettim. Şimdi köyüm için tekrar aday oldum. En baştan, 1987 yılından beri bu işe adapteyim. Köyümün büyüklerinden muhtar olmak için destek istedim ama verilmedi. ‘Bu köyün insanlarından yanınıza, gençlerden yetiştirilecek bir insan alın’ dedim. Ama kimse yanına almadı. Ama ben bu işleri bırakmadan önce yanımda gençlerden birini yetiştireceğimi söylüyorum. Genç arkadaşlardan birini yanıma alarak ilerleyen dönemde destekleyeceğim. Yani zamanı geldiğinde işi gençlere bırakmayı bileceğim”  şeklinde konuştu.


Sobuca’da 286 seçmenin olduğunu söyleyen ve diğer adaylar ile seçmene mesajını ileten İnece, “Kimsenin kalbini kırmadan, centilmence seçime gitmeyi diliyorum. Ben bu işe yeniden yüreğimi, gönlümü koydum. Asla yılmayacağım, köyüm için her şeyin en iyisini düşünmeye devam edeceğim. Doğup büyüdüğüm köye hizmet etmek benim için çok önemli ve öncelikli” ifadelerini kullandı.


Necmiye KAPTAN









 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.