İnce, Çakırbeyli’yi ziyaret etti

SİYASET Haber Girişi : 06 Haziran 2018 12:18
İnce, Çakırbeyli’yi ziyaret etti
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Çakırbeyli mahallesini ziyaret etti.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Çakırbeyli mahallesini ziyaret etti.

Tıkla

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın'da gerçekleştirdiği mitingin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çeştepe Mahallesi'nde düzenlenen iftara katılan Muharrem İnce, Adnan Menderes'in köyü olan Çakırbeyli Mahallesinide ziyaret etti.

Çakırbeyli Muhtarlığında tarafından yapılan Adnan Menderes müzesini ziyaret eden İnce, ailesinin Demokrat Partili olduğunu söyledi.

Çakırbeyli  Mahallesinde Mehter Marşı ile karşılanan  Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Demokrasi tarihimiz mücadelelerle doludur, ayıplarla doludur, başarılarla doludur. Siz de Türkiye demokrasi tarihinde önemli mücadeleler vermiş ve sonrasın haksızlığa uğramış, Başbakanlık yapmış rahmetli Adnan Menderes'in köylülerisiniz. Sizinle benim aramda önemli bir bağ var. Benim ailem de Demokrat Partiliydi. Dedem Demokrat Partiliydi, babam Adalet Partiliydi ama ben hep CHP'liydim. Yani yalan yok, ben hep CHP'liydim. Ama şunu söyleyeyim Demokrat Parti ile CHP'nin ortak noktaları var. Demokrat Parti'nin Cumhuriyetle sorunu yoktu, Atatürk ile sorunu yoktu. Yaşam şeklimizle bir sorunu yoktu. Farklı düşüncelerimiz oldu, mücadele ettik. Nazmiye Hanım vefat etikten sonra Bülent Tezcan ile birlikte rahmetli Süleyman Demirel'e başsağlığı ziyaretine gittik. Bize şunu söyledi; 'Çocuklar hayatım CHP ile mücadeleyle geçti ama bugün CHP'nin büyük bir mücadele ettiğini görüyorum. Size tarihi bir sorumluluk düşüyor' dedi. Bunu hiç unutmuyorum"dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye Çakırbeyli mahallesini ziyaret etmesinden dolayı Muhtar Mehmet Demir tarafından plaket takdim edildi.

İNCE ZEYBEK OYNADI

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Aydın'da gerçekleştirdiği mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında prompter cihazının bozulduğunu iddia ederek bu mitinge ilişkin görüntüleri alandakilere dev ekrandan izletti.

Cihaz bozuldu, o camdan okuyor, ben candan konuşuyorum diyerek Aydın halkına seslenen  İnce,  “Eğer siyaseti promptere bağlarsanız bir gün birisi gelir fişini çeker. Canlı yayını anında kesiyorlar. Demek ki Kürt sorununu sana birileri yazacak sen de oralarda okuyacaksın. Öyle yağma yok, millete camdan değil candan konuşacaksın candan." diye konuştu.

GARİBAN CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bana 'gariban Cumhurbaşkanı adayı' diyor. Erdoğan'dan 5 ay önce milletvekili oldum. Milletvekili ve cumhurbaşkanı maaşı arasında fark yok. Ben gariban oldum, sen nasıl zengin oldun. Şunu söyleyeyim. Bana gariban diyor ya dünyanın en zengin adayıyım ben. Ben insanları seviyorum. Ama o kadar belli ediyorsun ki sen Alevileri, Kürtleri sevmiyorsun. Ama bu yüzyılda insanlar arasında ayrımcılık yapmak Türkiye'yi yönetecek birine yakışmaz”dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde  48 saat içinde OHAL'i kaldıracağını belirterek, öğrenciler, polisler ve öğretmenlerin şartlarını iyileştireceklerini, devletin yaptığı yardımların azalmayacağını vurguladı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mitingin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte  zeybek oynayarak güvercin uçurdu.













Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.