İlçe Tarım Müdürlüğü uyardı!

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Haziran 2019 09:54
İlçe Tarım Müdürlüğü uyardı!
Koçarlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)’ye başvuruların 28 Haziran 2019 Cuma günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Koçarlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2018 yılı üretim sezonu ÇKS başvuruları için son başvuru tarihinin 28 Haziran 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar olduğu belirterek, çiftçilerin mağdur olmamaları için başvurularını zamanında yapmalarını istedi.

Tıkla


BAŞVURUDA BULUNMAYAN DESTEKLERDEN FAYDALANAMAYACAK


İlçe Müdürlüğü tarafından ÇKS’nin, tarım politikalarının oluşturulmasına yönelik olarak çiftçilere ait tarımsal faaliyetlerin kayıt altına alınması olduğu belirtildi. Bununla birlikte tarımsal çalışmaların, güncellenmesi, geliştirilmesi ile bağlı sistemlere yönelik tarımsal destekleme programlarının denetlenebilir, izlenebilir, raporlanabilir bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Bakanlık tarafından kullanılan tarımsal veri tabanı olduğu kaydedildi. Bakanlık İl/İlçe Müdürlükleri tarafından ilgili yönetmelik ve talimatlar gereği, 2018 yılı üretim sezonu ÇKS başvuruları 28 Haziran 2018 günü mesai bitiminde başvuru süresi sona ereceği ifade edildi. Son gün itibarıyla başvuruda bulunmayan üreticilerin, ÇKS üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacakları da bildirildi.

 

 



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.