İlçe başkanları ‘Erken Seçim’ kararını değerlendirdi

SİYASET Haber Girişi : 23 Nisan 2018 13:32
İlçe başkanları ‘Erken Seçim’ kararını değerlendirdi
Erken seçim kararının alınması sonrasında gözler ilçe başkanlarına çevrildi.

Erken seçim kararının alınması sonrasında gözler ilçe başkanlarına çevrildi.

Tıkla

 Ak Parti ,CHP, MHP, İYİ Parti ilçe Başkanları erken seçim kararını değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile erken seçim gündemi ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada erken seçimin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında “Türkiye’nin bir an önce belirsizlikleri aşmasını zorunlu hale getirmiştir” ifadesini kullandı. Bunun üzerine Koçarlı  ilçe başkanları erken seçim kararını değerlendirdi. AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hasan Akın, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, İYİ Parti İlçe Başkanı Zülfikar İstek, önemli açıklamalarda bulundu.

ÜLKEMİZ ADINA HAYIRLI OLSUN

AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kaplan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın açıklamış olduğu erken seçim kararını saygı ile karşılıyoruz. Ülkemiz adına alınan bu karar çok önemliydi. Meclis’ten geçmesi halinde 24 Haziran Pazar günü seçime gideceğiz. Bu süreçte teşkilat olarak her daim olduğu gibi erken seçime de hazırlıklıyız. Ekibimiz hazır ve çalışmalarımıza hız vereceğiz. Ülkemiz adına hayırlı olsun” dedi.

İTTİFAKI ANLATACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, “MHP Genel Başkanımızın açıklaması sonrasında erken seçim kararı alındı. Alınan bu karar ile birlikte ittifakımızı herkese anlatacağız. Seçime her türlü hazırız. İttifak ile alınacak sonuç çok fazla olacaktır. Ekibimizle sahada olacağız. Kapı kapı dolaşıp amacımızı ve fikrimizi anlatacağız” ifadesini kullandı.

BİZLER YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ HAZIRIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hasan Akın, “Hafta sonu seçim olsa CHP olarak biz o seçime hazırız. Seçim kararı, milletimize hayırlı olsun. Seçim takvimi çok yakın ancak bir beklenmedik karar değil. 16 yıldır söylenen istikrar ve ekonomi vaatleri yerini tutmuyor. Ekonomik gidişatı kötü, Bunu sadece siyasetçiler değil, genci yaşlısı iş adamı emeklisi iliklerinde hissediyordu. Partimiz bir seçim kampanyası başlatacaktır. Bizlerde yarın seçim varmış gibi hazırdık. Korkmuyoruz hodri meydan” ifadesini kullandı.

TÜRKİYE’Yİ İYİ GÜNLER BEKLİYOR

İYİ Parti İlçe Başkanı Zülfikar İstek, “İyi Partinin seçime katılamayacağı dedikodulara Haziran 10 itibariyle seçime parti olarak gireriz. Hiçbir engel yok. Ancak mağdur olursak bunun zararını Ak Parti ve MHP görür. Baskın seçim olacağını biliyorduk. Dimdik ayakta ve sahadayız. Türkiye’yi iyi günler bekliyor” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.