İlçe Başkanı Arslan, Şikayetçi Oldu

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Kasım 2020 11:05
İlçe Başkanı Arslan, Şikayetçi Oldu
Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, Cumhurbaşkanına hakaret, iftira ve rencide edici söylemlerde bulunduğu için Müzeyyen Bircan hakkında şikayetçi oldu.

Koçarlı'da İlçesinde kurulan pazarda, bir internet sitesinin kendisine sorduğu soruları yanıtlayan esnaf Müzeyyen Bircan, hayat pahalılığından dert yanarak, iktidarı eleştirmişti.

Tıkla


Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, Cumhurbaşkanına eleştiride bulunan Müzeyyen Bircan hakkında hakaret, iftira ve rencide edici söylemlerde bulunduğu için şikayetçi oldu.


Aydınpost Haber sitesine konuşan Müzeyyen Bircan, "Cumhurbaşkanı gitsin artık başımızdan. Yeter. Güzel birisi gelsin, adam akıllı birisi gelsin. Ben Meral Akşener'i seviyorum. O karı fakir karısı" diyerek  iktidar partisine eleştirilerde bulunmuştu.


Yaptığı eleştiriler sonucu harekete geçen ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, söylemlerde bulunan kişi hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.


Başkan Arslan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “16 Kasım 2020 tarihinde, Koçarlı İlçe pazarımızda Aydın’daki bir yerel gazete muhabirine verdiği röportajda;


“Kırmızı çizgimiz olan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı rencide edici, hakaret ve iftira boyutunda söylemlerde bulunan kişi hakkında Adalet ve Kalkınma Partisi Koçarlı İlçe Başkanlığı olarak şikayetçi olduğumuzu kamuoyuna   bildirmek isteriz.”dedi. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.