İl Başkanı Çankır; Beş ilçemizde mutabık kaldık

SİYASET Haber Girişi : 24 Ekim 2018 21:06
İl Başkanı Çankır; Beş ilçemizde mutabık kaldık
İl Başkanı Çankır, İl ve İlçe örgütlerimiz olarak Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yönetimlerimiz olarak mutabık kaldığımız 5 ilçemizde Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır yaptığı açıklamada, “Bugün Parti Meclisi toplantımızdaki alınan kararla;İl ve İlçe örgütlerimiz olarak Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yönetimlerimiz olarak mutabık kaldığımız 5 ilçemizde Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik”dedi.

Tıkla

Açıklamasında İktidar meşalesini yakmak için yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Çankır şöyle devam etti; “2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Aydın'da yine, yeniden iktidar meşalesini yakmak için yola çıkıyoruz. Bugün Parti Meclisi toplantımızdaki alınan kararla;İl ve İlçe örgütlerimiz olarak Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yönetimlerimiz olarak mutabık kaldığımız 5 ilçemizde Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. Başarılı çalışmalarıyla milletimizin hizmetindeki Belediye Başkanlarımızı kutluyor, hep birlikte geleceğin Aydın'ını inşa edeceğimiz bu yolda başarılar diliyorum. İnanıyorum her bir adayımız seçim bölgesinde muvaffak olacak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını daha güçlü dalgalandıracağımız sosyal demokrat belediyeciliği siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacak. Adaylarımız Aydın’ımıza hayırlı, uğurlu olsun.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.