Hastaneden Kaçan Zanlı Tekeli’de yakalandı

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ekim 2019 16:35
Hastaneden Kaçan Zanlı Tekeli’de yakalandı
Hastaneden Kaçan Zanlı Tekeli’de yakalandı


Tıkla

Çeşitli suçlardan yakalanarak gözaltına alınan zanlı sağlık kontrolüne götürüldüğü hastaneden kaçtı. Kaçan zanlıyı yakalamak için operasyon düzenleyen güvenlik güçleri Koçarlı’nıın Tekeli Mahallesinde bulunan bir evde yakaladı.


Aydın’da, çeşitli suçlardan gözaltına alınan bir zanlı, polis tarafından sağlık kontrolüne götürüldüğü hastaneden kaçtı.


Olay, Aydın Devlet Hastanesinde meydana geldi. Hakkında "Konut dokunulmazlığı ve hırsızlık" suçlarından yakalama kararı bulunan S.Y.  Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 Ekim'de gerçekleştirilen yol uygulamasında yakalandı.


Gözaltına alınan S.Y. Aydın Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolüne götürüldü. Burada kendisine yapılan kontrollerin ardından bir anlık fırsattan yararlanarak güvenlik güçlerini atlattı ve hastaneden kaçarak izini kaybettirdi. Her yerde aranan S.Y’nin Koçarlı’nın Tekeli Mahallesinde bulunduğunu tespit eden güvenlik güçleri gerçekleştirdiği operasyon ile zanlıyı yakaladı.


Yeniden gözaltına alınan zanlı S.Y.’nin ifadesini sürdüğü öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.